Löp Tavşanı Besleyenler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hocalar meraba arkadaşın biri buna benzer bir tavşanı 45 liraya satacağını söylüyor daha önce satın alan var mı fiyatı nedir ? bu hayvan hakkında tecrübesi olan vs. vs.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam bi arkadaş söylemişti bende almayı düşünmüştüm ama bakımı zormuş neden dersen aşısı v.s varmış aynı köpek gibi tüyü v.s dökülüyor.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Hepsini gectimde, diger tavsanlar gibi mi tuvalet isleri ? Nokta gibi sıçıp geziyolar en zahmetlisi o :/

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Hocam bi arkadaş söylemişti bende almayı düşünmüştüm ama bakımı zormuş neden dersen aşısı v.s varmış aynı köpek gibi tüyü v.s dökülüyor.

hollanda loop bır donem uretmeyı dusunmustuk hata iso da bana getır dıyordu askerden once :) 

bakımı zor degıl bırtek turkıyede kuduz asısı yaptırıyorsun .tarıyacaksın tuy dokulmesındıye. dıskı vs ısını standart tek yere yaparlar cok zekıdırler. hasta olmamasına dıkkat etmen gerek. bır maalıyetı yok bunu beslemenın

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

hollanda loop bır donem uretmeyı dusunmustuk hata iso da bana getır dıyordu askerden once :) 

bakımı zor degıl bırtek turkıyede kuduz asısı yaptırıyorsun .tarıyacaksın tuy dokulmesındıye. dıskı vs ısını standart tek yere yaparlar cok zekıdırler. hasta olmamasına dıkkat etmen gerek. bır maalıyetı yok bunu beslemenın

hocam hastalık dediğn ne ? soğukta vs. mi kalmıyacak.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

hocam hastalık dediğn ne ? soğukta vs. mi kalmıyacak.. 

evet onlar hocam bırde ev ortamında oldukları ıcın bagısıklık sıstemı cok gelısmıyor dısarı vs cıkarmayacaksın yada en basından berı dısarı hastalıklara karsı bagısıklık kazanması gerekıyor

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

dıskı vs ısını standart tek yere yaparlar cok zekıdırler.

Hocam net mi bu bilgi ? Bildigin kedi kopek gibiler mi yoksa diger tavsanlar gibi yardirip gitme durumları var mı her durdukları yerde ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Çok lezzetli bi hayvan

:P

Asiri tatli la

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

Hocam net mi bu bilgi ? Bildigin kedi kopek gibiler mi yoksa diger tavsanlar gibi yardirip gitme durumları var mı her durdukları yerde ?

deney hayvanları dersı aldım klınıkte de cok vardı besleyen (normal tavsanda vardı).eşime de hedıye etmıstım bır sure ben beslemıstım . nayllon uzerıne yapıyordu dıskı ve ıdrarını . ama sen tekbasınasın zor olabılır beslemen . yada devlet senın statunde her memura vermelı bırer tavsan :) duyguları pekıstırır :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

deney hayvanları dersı aldım klınıkte de cok vardı besleyen (normal tavsanda vardı).eşime de hedıye etmıstım bır sure ben beslemıstım . nayllon uzerıne yapıyordu dıskı ve ıdrarını . ama sen tekbasınasın zor olabılır beslemen . yada devlet senın statunde her memura vermelı bırer tavsan :) duyguları pekıstırır :) 

Duygum yerinde hocam zaten sorun yok o konuda :) evde tekim dedigin gibi temizlik sorun olur benim icin. Kendim zor duruyrm evde bide bunun temizligi daglar olur benim icin :D

Toplam Hit: 2859 Toplam Mesaj: 10