Löp Tavşanı Besleyenler ?
-

hocalar meraba arkadaşın biri buna benzer bir tavşanı 45 liraya satacağını söylüyor daha önce satın alan var mı fiyatı nedir ? bu hayvan hakkında tecrübesi olan vs. vs.
-
Hocam bi arkadaş söylemişti bende almayı düşünmüştüm ama bakımı zormuş neden dersen aşısı v.s varmış aynı köpek gibi tüyü v.s dökülüyor.
-
Hepsini gectimde, diger tavsanlar gibi mi tuvalet isleri ? Nokta gibi sıçıp geziyolar en zahmetlisi o :/
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam bi arkadaş söylemişti bende almayı düşünmüştüm ama bakımı zormuş neden dersen aşısı v.s varmış aynı köpek gibi tüyü v.s dökülüyor.
hollanda loop bır donem uretmeyı dusunmustuk hata iso da bana getır dıyordu askerden once :)
bakımı zor degıl bırtek turkıyede kuduz asısı yaptırıyorsun .tarıyacaksın tuy dokulmesındıye. dıskı vs ısını standart tek yere yaparlar cok zekıdırler. hasta olmamasına dıkkat etmen gerek. bır maalıyetı yok bunu beslemenın
-
hipokondriyak bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
hollanda loop bır donem uretmeyı dusunmustuk hata iso da bana getır dıyordu askerden once :)
bakımı zor degıl bırtek turkıyede kuduz asısı yaptırıyorsun .tarıyacaksın tuy dokulmesındıye. dıskı vs ısını standart tek yere yaparlar cok zekıdırler. hasta olmamasına dıkkat etmen gerek. bır maalıyetı yok bunu beslemenın
hocam hastalık dediğn ne ? soğukta vs. mi kalmıyacak..
-
akmarky bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
hocam hastalık dediğn ne ? soğukta vs. mi kalmıyacak..
evet onlar hocam bırde ev ortamında oldukları ıcın bagısıklık sıstemı cok gelısmıyor dısarı vs cıkarmayacaksın yada en basından berı dısarı hastalıklara karsı bagısıklık kazanması gerekıyor
-
hipokondriyak bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
dıskı vs ısını standart tek yere yaparlar cok zekıdırler.
Hocam net mi bu bilgi ? Bildigin kedi kopek gibiler mi yoksa diger tavsanlar gibi yardirip gitme durumları var mı her durdukları yerde ?
-
Çok lezzetli bi hayvan
:P
Asiri tatli la
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Hocam net mi bu bilgi ? Bildigin kedi kopek gibiler mi yoksa diger tavsanlar gibi yardirip gitme durumları var mı her durdukları yerde ?
deney hayvanları dersı aldım klınıkte de cok vardı besleyen (normal tavsanda vardı).eşime de hedıye etmıstım bır sure ben beslemıstım . nayllon uzerıne yapıyordu dıskı ve ıdrarını . ama sen tekbasınasın zor olabılır beslemen . yada devlet senın statunde her memura vermelı bırer tavsan :) duyguları pekıstırır :)
-
hipokondriyak bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
deney hayvanları dersı aldım klınıkte de cok vardı besleyen (normal tavsanda vardı).eşime de hedıye etmıstım bır sure ben beslemıstım . nayllon uzerıne yapıyordu dıskı ve ıdrarını . ama sen tekbasınasın zor olabılır beslemen . yada devlet senın statunde her memura vermelı bırer tavsan :) duyguları pekıstırır :)
Duygum yerinde hocam zaten sorun yok o konuda :) evde tekim dedigin gibi temizlik sorun olur benim icin. Kendim zor duruyrm evde bide bunun temizligi daglar olur benim icin :D