Lösev"E Destek İçin Tüm TBT Haydi Şimdi...
-
Arkadaşlar,
Lösev bildiğimiz gibi yardım sever vatandaşlarımızın yardımlarıyla ayakta kalan bir kurum.Binlerce lösemili kardeşimize umut oluyor...
Lösev'in gönüllü üyesi olduğumdan,bana e-mail gelmişti.Bende onu bi web sayfası olarak düzenledim.
Sizden ricam bu sayfayı çok kısa süre sitelerinizde yayınlayın,yada üyelerinize gönderin.Ne kadar çok kişinin bu yardım kampanyasından haberi olursa iyidir.
Sayfayı ek'e koydum.
Ben şimdi şahsen 10.000 kişiye bunu gönderiyorum,büyük çoğunlu üye olan firmalar.Sizlerinde bu konuda kayıtsız kalmayacağını ümit ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Buradan Sayfayı İndir
Not: Ek'e txt formatıyla koydum,onu .html yapıp koymanız yeterli. -
gözlerim yaşariyor faydali işlerde, birgün bizlerde hastalanabiliriz.. allah korusun
-
eyvallah kardeşim - 5 kişi bile üyelerine gönderse , yada sitesine eklese 1 günlük o bile iyiliktir,sevabtır :)
-
hocam ben de katkı yapmak istiyorum
fakat r10 üyeliğim yok linke tıklayınca 50 post atmalısınız falan diyor
ben 50 postla uğraşamam kassam 2 saatte biter ama postçu olur lakabım
sen rapide çekersen çok daha makbule geçer
-
Dostum iyi güzelde bide işi tam yapsan.
İşimiz gücümüz yok r10 ile mi uğraşacağız, bu yardım lösev e mi yoksa r10 a mı ? :)
Rapide atsan elimizden geleni yaparız...
-
güsel fikir...
-
valla hocam r10 la uğraşamam. başka bişeye upload etde daha hayırlı olsun.
-
beyler özür dilerim kusura bakmayın :)
http://rapidshare.com/files/171489001/losev.html
Buyrun burdan çekin. -
eyw. şimdi oldu
-
şimdilik siteyi açmadım da yakında açacağım ve nisanda açacağım tüm sitelerde lösev için bi bölüm açacam amq. Türkiye bu konuda çok zayıf ne yazık ki
-
evet aynen,bende sitemdeki tüm üyelere bunu mail olarak attım,bi 10.000 kadarda aynen lösev'in gönülllülere attığı bu halini gönderdim.Umarım işe yarar.
Toplam Hit: 1570 Toplam Mesaj: 11