Loss Yeni Şarkı Dünya Dönsün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Paylaşayım dedim arkadaşım yeni kaydını koydu myspaceye iyi dinlemeler beğeneceğinizden eminim "dünya dünsün" . Download linki yok biraz dinlenme sayısı arttıkdan sonra downloada açılır şarkı

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

k.bakmayın unutmuşum link vermeyi http://www.myspace.com/loss35

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

hoş olmuş , amatörlüğü çok belli ama profesyönellik adına neler yapılır bilemicem gerçekten bi cevher var bence.

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

sesi cidden çok iyi , her geçen gün geliştiriyor kendini :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

sevmedim iyi değil hem izmirde işi zor ;)

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Sosyopat bunu yazdı:
    -----------------------------

sevmedim iyi değil hem izmirde işi zor ;)

-----------------------------

doğru söze ne denir bilmiyorum ;)

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mywts
    mywts's avatar
    Erkek

bence rap kısmı hariç güzel bir çalışma olmuş.en azından bir dinleyici olarak benim hoşuma gitti.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

güzele benzioda bir zamanlar  ittifak die bir parça vardı bnde onu arıorm :|   it the f*ck  yazıodu  :|

Toplam Hit: 2096 Toplam Mesaj: 8