Lost 4. Sezon 2. Bölüm - Türkçe Dublaj - HQ Mkv-X264 - 100 Mb
-

DownloadHotFile
http://hotfile.com/dl/14872735/af326...TRDUB.rar.html
RapidShare
http://rapidshare.com/files/292975916/LostS4B2_TRDUB.rar
Şifre yoktur. Rip&Upload bana aittir. Logosuzdur :) -
neden bu bölüm :)
-
hayırdır hocam bu bölümün özelliği ne?
-
bu bölümün özelliği hiç bi yerde bu boyutunu bulamamanız :D ben çok aradım bulamadım
3gp ye çevircem bekle bekle koyan yok. dvdripini indirip ben çeviriyim dedim. aradan mkvsini de çıkardım :D
-
4 ncu sezonun turkce dublajlisi daha yeni ciktigi icin olabilir heralde tnt de en son bu bolum yayinlandi, paylasim icin sagol hocam ama herkeze altyaziyi tavsiye ederim ,hurly nin dude diyisini yada desmondun brotha deyisini vs bi baska oluyor lost.. :)
-
hacı daha burda mı millet yaw :D:D yı bekliyoruz daha bi kaç ay bekliyecez anlaşılan :D
-
Arkadaşım bu 4.sezonun tamamını nerden bulabiliriz ?
bu paylaştığın geçen pazartesi TNT de çıktı... sonraki bölümler yok mu acaba indirmek için?
tnt kanalı artık hafta içi gösterimi iptal edip sadece pazartesi günleri gosteriliyor.. :p -
hocam tnt türkçelerini gösteriyor. haftada 1 bölüm çeviriyorlar. en son 4x2 yayınlandı. yani bu bölüm.
eğer diğer bölümleri izlemek istersen alt yazılısı var. türkçeleri daha çıkmadı. 6. sezon ocak 2010 da çıkcak :|
hitlerin kızdığı kadar var :/
-
Yaw ben gecen günlerde fox 1. sezon ilk 65 bölüm birden yayınladı ona baktım sonra 2 bölüm birden yayınladı ona baktım hastası oldum yaw. Bu diziye daha önce niye bakmadım diye kafamı duvarlara vuruyorum :))) bunun 1 2 3. sezonlarını az link şeklinde nerden bulabilirim uğrastırmayacak şekilde
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------hocam tnt türkçelerini gösteriyor. haftada 1 bölüm çeviriyorlar. en son 4x2 yayınlandı. yani bu bölüm.
eğer diğer bölümleri izlemek istersen alt yazılısı var. türkçeleri daha çıkmadı. 6. sezon ocak 2010 da çıkcak :|
hitlerin kızdığı kadar var :/
-----------------------------
HOCA altyazı Sorun değil.bu kalitede ve bir bölüm tek part şeklinde...
4.sezonun tümü varsa indirmek istiyorum