folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Lost Oyunu Yavaş İlerleme Sorunu

Lost Oyunu Yavaş İlerleme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

Lost un oyununu yükledim bilgisayara herşey çok güzel bir şekide  mause takılmadan filan tıkır tıkır gidiyodu sonra oyunu açtım  ilk uçağın düşme sahnesi geldi işte izledim  ardından oyuna girdi fakat oynarken  oynadığımız karekter yavaş yavaş takıla takıla gidiyodu  belki bilgisayarda bir sorun vardır dedim      ( bazen hangi oyunu oynarsam oynıyım ilk başını açılırken filan kasıyo sonra düzeliyo ) bekledim fakat düzelmedi.

Ayarlardan biraz oynasam düzelir mi ?

Acaba bu sorun halledilebilir mi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

benim pc 'yide kastı o ya karakterler cok feci benziyo aq nasıl yapıyolarsa sonradan oyunun şeyini düşürmüyolar  cod6 'yı rahat çalıştıran sistem onda ağlıyodu.

prison break 'dede öyleydi mesela :|

prison break konusunda firex demiş :  [ http://www.tahribat.com/Forum-Prison-Break-The-Conspiracy-2010-Download-108058/ ]

Bu ara konsoldan port etme olayı çıktı. Optimizasyon diye birşey yok. Yapacakları oyuna sokayım.

bundan oluyo işte :|

(:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

ekran kartı sorunu olabilir markası ne

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

bu oyunu nerde indirebilirim, bide oyun guzelmi indirmeye degermi?

Toplam Hit: 989 Toplam Mesaj: 4