folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Lov Level Format Nasıl Atılır?

Lov Level Format Nasıl Atılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIVILCIM
    KIVILCIM's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar lov level format nasıl atılır? istiyomki hddeki tüm ama tüm veriler silinsin geri getirilmesin mbr partion herşeyi tamamen silsin lov level bu işi görürmü yada high level?

Yardımcı olursanız sevinecem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    format c: /u/v
    bu işine yarar..
    kökten temizlik..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIVILCIM
    KIVILCIM's avatar
    Erkek
    O Sadece C'yi tamamen formatlıyor, benim istediğim HDD yi komple formatlasın ayrıca lov level format nasıl atılır?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIVILCIM
    KIVILCIM's avatar
    Erkek
    Yaw forumdaki nerdeyse herkez teknikservisci bilen yokmuydu :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kusura bakma sacmalamisim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Komut olarak low level format atma...hdd nin markasini ogren sitesine gir orada llf yazilimlari vardir onunla llf yap...ancak unutma istersen hdd ni atese at yak sonra suya batir sonrada ustunden silindir gecsin veri kurtarma labaratuarlarinda verilerin geri getirilebilir...Cok gizli ve oraya cikmasini istemedigin bilgiler varsa hdd ye cekicle vur birkac kez...yamult sonrada topraga gom...sir et hdd yi :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Compeder hocam biraz anlatmış ama sonunu alaya almış. Low lewel format, düşük güçte format demek.Hdd yüzeyini kazıyarak format atar.Gerekmedikçe bunu kullanmak çok yersiz.Anladığım kadarıyla senin işine bu yaramayacak.Bence en iyidi fsdikten tüm bölümleri sil ve baştan partition oluştur ve öyle formatla.Bu iyi bir çözümdür. Yok ben illah llw yapmak istiyorum diyorsan hdd zarar görebilir.Llw hdd markasına göre değişir.Hdd hangi marka ise onun sitesine gir ve low lewel format diye arattır.Çıkan yazılımı pc ne kaydet ve dosta aç.Sonra menülerden istediğin işi yapabilirsin.Ama kullanmanı gerektirecek bir durum olduğunu görmüyorum,yine de karar senin
    Kolay gelsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 2679 Toplam Mesaj: 7