Lpg Alırken Marka Önemli Mi?
-
LPG alırken araca şu petrol daha çok gider parasına bakma aynı paraya gelir diyenler var da :D araştıran test eden var mı shell den al diyorlar da neden lt de 25 krş fazla vereyim dedim farkı kapatır diye var daha çok gider diyen var mantığıma yatmadı ama bilmiyorum ben hep koç gaz alıyorum :D en ucuz o sıkıntı yok. bi kere aygaz denedim araç performans çok düştü ve aynı km gitti fazla para verdik boşa :D ne diyorsunuz bu konuda
-
2004 mitsubishi lancer var hocam. opetten alıyorum. daha önce hepsini denedim. diğerlerinde 20-30 km daha az gidiyordu. bunu deneyeli baya oldu ama son zamanlarda denemedim hiç.
-
o konu hakkında söylenti çok ama şunu biliyorum shell (emin değilim) diğerleri hepsi aynı yerden alıyor
ben genelde shellden alıyorum hatta sadece ordan alıyorum değilde bazı geyikler var içine hava basıyo bilmem ne benzin olsa anlarımda adam basınçlı kazanın içine nasıl müdahale ediyo amk
-
Bende en cok opetten memnun kaldım birde yurt gaz'dan :D Yurt gaz performansı düşük ama yol menzili inanılmaz fazla geldi bana.Benm bildiğim hepsi aynı yerden alıyor sadece katkı maddeleri ile destekliyorlar içini diye biliyorum
-
tofaş şahinlerde falan aygaz'ınini övüyorlardı
-
tüpraşda bacanak çalışıyor dediğine göre
tr de zaten bi kaç rafineli var ve hepsi ordan alıyor mecburen ki kendi tesislerini kuracak halleri yok =)
ucuz satanlar kardan feragat ediyor
yani mogazda da aynı pers gazda aynı
-
2004 Model corolla var Brc marka tüp takılı , hepsinden alıyorum hiç ayırmıyorum ama BP'de alınca çekiş düşüyor İstanbul'da Argaz diye bir istasyon var piyasadan daha ucuz ve kaliteli bi gazı var
-
lpg de fiyat petrol anlaşmasına göre değişir . aldıgınız yerın onemı vardır pislik olmayan hergaz aynıdır. ısıl değerleri arasında uçurum farklar yok bunların
-
Yani benimle aynı fikirdesiniz hiç gerek yok fazla para vermeye performansta sıkıntı yoksa ucuzundan al geç :D