Lpg Dönüşümunden Anlayanlar ( Ford Focus)
-
Merhaba hocalar 2015 focus 1.6 ti-vct benzinli almayi düşünüyorum ama bu araca lpg uyumu nasıldır. Ti vct motorlarda lpg uyumu biraz sıkıntılı diye dolaniyor etrafta.(subap eritmesi fln fln tarzında sıkıntılar )
beni bu isi yapanlar ve gerçekten bilenler yönlendirirse sevinirim.
Ekstra olarak: diyelimki subap değişti,ayarı felan yapıldı arabaya bir dezavantajı olurmu ?
Yoksa duzen tutmaz gibi birsey olurmu?
Mod not. Konu yerlerine dikkat edelim.
seagate189 tarafından 09/Haz/17 18:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Up
-
mk1lerde sıkıntısız kullanıyolar ama ben onermem 2015 araca lpg yakıtına gucunun yeticegi bi araca binmeni tavsıye ederim
-
Fordu bilmem de hocam taktırırsan Lorenzo muydu Larendzo muydu ne İtalyan firması var ondan taktır.
Arabanın resmi bayi garantisi varsa bunlarda garanti veriyorlar(3-5 yıl). Bir sorun olursa bizzat kendileri ilgileniyorlar. Ayrıca bu dediğim marka kesinlike bu üründe subap eritme falan olmuyor dedi.
Tabi yine Ford bayiye sor LPG taktırsam garanti bozulur mu diye?
Hyundai ler de garanti bozulmuyor.
Umarım faydası olur.
Hatırladım: Landirenzo markanın adı.
SkynetX tarafından 09/Haz/17 20:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Lpg uyumludur tabiki.Sadece ustasını bulman lazım.Takarız diyipde yanlış bağlıyorlar sonra uğraş dur anasını satim.Başıma geldiğinden biliyorum.İyice bi usta araştırması yap adamını bul ona taktır.
-
SkynetX bunu yazdı
Fordu bilmem de hocam taktırırsan Lorenzo muydu Larendzo muydu ne İtalyan firması var ondan taktır.
Arabanın resmi bayi garantisi varsa bunlarda garanti veriyorlar(3-5 yıl). Bir sorun olursa bizzat kendileri ilgileniyorlar. Ayrıca bu dediğim marka kesinlike bu üründe subap eritme falan olmuyor dedi.
Tabi yine Ford bayiye sor LPG taktırsam garanti bozulur mu diye?
Hyundai ler de garanti bozulmuyor.
Umarım faydası olur.
Hatırladım: Landirenzo markanın adı.
Eyvallah hocam başı zaten brc,landirenzo ve prins çekiyor
-
buz_mavisi bunu yazdı
Lpg uyumludur tabiki.Sadece ustasını bulman lazım.Takarız diyipde yanlış bağlıyorlar sonra uğraş dur anasını satim.Başıma geldiğinden biliyorum.İyice bi usta araştırması yap adamını bul ona taktır.
Valla hocam bakacağım Inşallah dediğin gibi ustası denk gelir