folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lpg Ruhsata İşletme

Lpg Ruhsata İşletme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

agalar ben arabaya lpg taktırdım aq videsı 3 ay oldu yapalı yenı vıze olucakmıs sımdı nasıl bır prosodur yuruyor nasıl ısletcem

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    uz-i bunu yazdı

agalar ben arabaya lpg taktırdım aq videsı 3 ay oldu yapalı yenı vıze olucakmıs sımdı nasıl bır prosodur yuruyor nasıl ısletcem

1-Faturayı almadı isen vizenin bitmesine kadar alma. faturayı aldıysan 1 ay içinde işletmen gerekir yoksa 85 tl cezası var.

2-Şimdi ruhsata işletmek istiyorsan, öncelikle faturanı ve projeni taktırdığın yerden alacaksın. sonra makine mühendisleri odasından randevu alacaksın orda sızdırmazlık raporu alacaksın 25 tl karşılığında.  sızdırmazlığı aldığın yerde ek 1 dolduran yerler vardır 2 tane ek 1 doldurtacaksın onlara da 20 tl vereceksin. pazarlık yapıp ikisini 10-15 tl ye yaptırabilirsin.

sonra tüvtürk ten randevu alman gerekiyor, randevu aldığında yarım saat öncesinde gidip 159 tl muayene parası vereceksin, sonra egzos muayenesi yaptıracaksın onun içinde 37 tl vereceksin.

muayeneyi yaptırdıktan sonra gideceksin trafik büroya, 89 tl vericeksin ruhsatı değiştireceksin sana yeni ruhsat vericekler. bu kadar.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

evrakları ıptal ettırdım cok sagol 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

tank ve regülatörün üzerindeki tarih 2 seneyi doldurmadıkça istediğin zaman yaptırabilirsin...

l enfer c est les autres Sartre ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErolSs
    ErolSs's avatar
    Erkek
    birgaripaskbestesi bunu yazdı
    uz-i bunu yazdı

1-Faturayı almadı isen vizenin bitmesine kadar alma. faturayı aldıysan 1 ay içinde işletmen gerekir yoksa 85 tl cezası var.

2-Şimdi ruhsata işletmek istiyorsan, öncelikle faturanı ve projeni taktırdığın yerden alacaksın. sonra makine mühendisleri odasından randevu alacaksın orda sızdırmazlık raporu alacaksın 25 tl karşılığında.  sızdırmazlığı aldığın yerde ek 1 dolduran yerler vardır 2 tane ek 1 doldurtacaksın onlara da 20 tl vereceksin. pazarlık yapıp ikisini 10-15 tl ye yaptırabilirsin.

sonra tüvtürk ten randevu alman gerekiyor, randevu aldığında yarım saat öncesinde gidip 159 tl muayene parası vereceksin, sonra egzos muayenesi yaptıracaksın onun içinde 37 tl vereceksin.

muayeneyi yaptırdıktan sonra gideceksin trafik büroya, 89 tl vericeksin ruhsatı değiştireceksin sana yeni ruhsat vericekler. bu kadar.

hocam muhtesem sin ya aydınlattın bizi tesekkürler baya prosedürü varmıs

ErolSs tarafından 06/Haz/13 15:53 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

bende taktırmıştım bekliyorum ama yaptırmıcam daha muayene yapalı 5-6 ay oluyor 3 gün kaldı 1 ayın dolmasına. hic uraşamam 85 tl için.

Toplam Hit: 966 Toplam Mesaj: 6