Lsass.Exe ?
-
işlemcinin %97'sini kullanıyo 1 saate giremiyorum bi yere internette sayfayı bile 1 saate yeniliyo , internetten araştırdım biraz windowsun dosyasıymış virüs değilmiş ama virüs bulaşınca böyle oluyomuş. Dooğruluğu nedir ? doğruysa virüsü nasıl silerim ? doğru değilse neden oluyo ? çaresi ne :) ?
-
lsass windows dosyasi virus'un adi isass su sekilde Isass. isass remover diye aratirsan cikar hoca
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------lsass windows dosyasi virus'un adi isass su sekilde Isass. isass remover diye aratirsan cikar hoca
-----------------------------
b kaç tane siteye girdim ama bağlanamadı. Download linki verirmisin programın. -
cinema4d bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
lsass windows dosyasi virus'un adi isass su sekilde Isass. isass remover diye aratirsan cikar hoca
b kaç tane siteye girdim ama bağlanamadı. Download linki verirmisin programın.
-----------------------------google yazdım bunu buldum bilmiyom bi bak istersen
http://www.symantec.com/content/en/us/global/removal_tool/threat_writeups/FxSasser.exe
-
removal tools halledemezse yada yarım yamalak hallederse die ek bilgi vereyim.
güvenli modda aç pc yi. msconfig den lsass yi kaldır..(başka bi exe altında da yerleşebilio). sonra bilgisayarımdan C ye gir. orda korunan gizli dosyaları göster. Wİn die bi klasör görüceksin.onu sil.(sistemle alakası yoktur.solucanın kendi yarattığı beslenme klasörüdür).eğer kullanıo derse
görev yöneticisinden lsass.exe yi sonlandır. bulaştığını düşündüğün hdd birimine girme..girdiğin anda yine bulaşır. uSB bellek dahil.sadece delete edebilirsin.clean işe yaramaz.
windows ile ilişikliymiş gibi çalışan yan exe dosyaları yaratır updated.exe tools.exe gibi, yada senin warsa setuplarının exe leri gibi. yani temizledikten sonra sağlam güncel virüs programınla tara sistemini.zararlılar bulununca da direk silme yoluna git. kolay gelsin.