folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder LTC Mining İçin Cihaz Önerisi (Usb)

LTC Mining İçin Cihaz Önerisi (Usb)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

bildiğiniz gibi ltc aldı başını gidiyor. btc gibi demirbaş oldu artık. 

önce ekran kartımla çeşitli altcoin mining denedim. geliri giderini kurtarmıyor + ekran kartıyla mining pcyi haşat ediyor. o yüzden ltc mining yapabilen usb üzerinden çalışan (haliyle fazla elektirk masrafı çıkarmayan), orta seviye, max 80$ lık birşey arıyorum. pc neredeyse 7/24 açık. usbden takarım kendine mining yapsın boş duracağına.

cihazı kredi kartıyla almayı düşünüyorum. ama elimde ltc var. paypal hesaplarıyla ltc almak isteyenler varsa bir fırsat. cihaz + kargosu falan 50$ tuttuysa ben o kişiye 60$lık ltc vericem (o anki kur üzerinden).

diğer ltc konusunda yazacaktım, konu karman çorman olmuş.

yabancı forumlardan link atmayın lütfen, hepsine baktım hiçbirşey anlamadım. ingilizcem var ama adamlar donanım dilinde konuşmuş ben öyle turist gibi bakıp çıkıyorum :D

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

bir zaman sonra usb den anakart chipsetlerine varana kadar arıza vermesi yüksek ihtimal madem o kadar kasıyor bence riskli bir iş

kaldıki laptop soğutucuları dahi bir zaman sonra chipsetlere zarar vermekte, bu nedenle gücünü usbden alan soğutucu tavsiye edilmez

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

@catlax

hocam soğutucu değil, usbden çalışan ltc mining cihazı arıyorum :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam scryp destekleyen asicminerlar daha çıkmadı.

https://litecointalk.org/index.php?board=5.0

litecointalk forumundaki bu bölümü takip et bazı kişiler çalışmalara başlamış, en yakın yeni yıla doğru satışlar başlar diye düşünüyorum.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam scryp destekleyen asicminerlar daha çıkmadı.

https://litecointalk.org/index.php?board=5.0

litecointalk forumundaki bu bölümü takip et bazı kişiler çalışmalara başlamış, en yakın yeni yıla doğru satışlar başlar diye düşünüyorum.

peki hocam, bu asic minerlarla btc dışında başka hangi coinleri çıkarabiliyoruz ?

btc çıkarmak çok zor diyorlar, hani başka işe yarayan altcoinleri çıkarabiliyorsak alayım bi tane dursun köşede çıkarsın kendine..

Toplam Hit: 940 Toplam Mesaj: 5