Lumia 920 Tamiri Yapan Varmı ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2011
    Homo

    Merhabalar müridler,

    Telefon yere düştü camı kırıldı. Peşinde bide yetmez gibi anakart gitti. Teleservice gönderdim yapamıyoz dediler. Sonra burdaki bir servise verdim. Kart arızalı değildir şerit arızalıdır dediler.

    Bozuk olduğu söylenen parça : http://www.parts4repair.com/motherboard-flex-cable-for-nokia-lumia-920/

    Ek olarak birde dış camı kırık. Ahanda buda burda : http://www.amazon.com/Replacement-Glass-Nokia-Lumia-920/dp/B00EKGJEO8

    Yani demem o ki bu cihazı yaparım diyen varmı aranızda? Maliyeti ne çıkar. Komple yeni anakart bulamadım nette. Bulabilsem ben alıp takacaktım uygun bişeyse. Ama şu flex cable dedikleri zımbırtıyı takmaya g.tüm yemedi açıkcası.

    Yapabilecek babayiğit varmı aranızda? :D


    Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Astarı yüzünden pahalıya gelir siktir et hocam. Bu arada bildiğim kadarıyla Lumialarda telefonun içinde sigorta gibi bir şey oluyor telefon çok kuvvetli darbe alınca kendini geçici olarak korumaya alıp kapatıyor.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2009
    Erkek

    Hocam l820 nin camı Ramazan B. arefe günü 180 'e yaptırmıştım. Tamirden sonra ön kamerada bir tane toz parçasını fark etmemişim. Evde sökerek sildim. Karışık görünmesine aldanma. Youtubeda sötüp takma videoları yardımcı olabilir.


    sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
Toplam Hit: 1245 Toplam Mesaj: 3