Lunix İn Farklı Bir Kurulumu Var Mı_?
-
slm arkadaşlar ben xp kullanıyorum ama çok sıkıldım.farklı işletim sistemlerini denemek istiyorum bunada linux ile başlamak istedim...peki bu linüx nasıl kuruluyor bana kısadan bir bilgi yazarmısınız...şimdiden tşk ler... -
Güzel Kardeşim Araştırsaydın daha güzel olurdu . birçok bilgi var internette linx kurulumu ile . Lütfen araştırmadan konu açmayalım. Herşeyide Ağzınıza beklemeyin.
Sakın Yalnş anlama kardeş .
-
sen sadece hd 2ye böl zaten gerisini linux yapıyor sen dert etme tek digicegim şey paket secimi gelince serverları kullanmıyıcaksan onlar haricinde hepsini yükle kafan rahat olsun
-
Uğraşma derim, hd yi bölecen yüklicen vs vs, onun yerine windowsa skin yükle. Sonra pişman olmazsın.
-
kardeşim en güncel reklamlar v.s,tüm hitler windows da ben ce linux u merakını gıderme dışında kullanma...
-
Kardeş hdd bölmene gerek yok internetten Vmware WorkStation bu programı indir kendine sanal bi pc oluştur ve linux u oraya kur..Windows altında linux çalıştırmış olursun yada tam terside olur..Kurulumuda mandrake kullanmıştım şimdiki adı mandriva bunu dene kurulumu basit ve kullanımıda kolay sayılır ;)
-
Ben linux kullandım,kurdum diebilmek istiyoorsan adam gibi otur hdd yi böl.
Windows 98 ile Xp kurulumu ne kadar farklı ise buda o kdr farklı hatta bi çok nokta daha görsel ama mantıken kurulum dökümanı okumanda fayda war ne ile karşılaşacağını görmen acısından. -
-
walla dostum. indir mandrakeyi. 3 cd zaten. takiyorsun cd on tanimli ac pc yi. direk kuruluma geciyor. ama once dedikleri gbi klavuz oku. ben okumadan kurmaya calistim 7 defa silip kaldirdim. 8. de acildi linux um :) ve hala tam degildi. tam bi okumadan sonra sahane bi kurulum yaptim denebilir. :)
-
giriş seviyesinde kullanıcılar için ubuntuyu tavsiye ederim. ubuntuyu shipit.ubuntulinux.org adresinden ücretsiz sipariş ( kargoda ücretsiz ) verip adresine isteyebilirsin. kurulumu kolay. xp ile aynı makinaya kurabilirsin. ofis msn irc varsayılan olarak geliyo buna ek olarak bir iki tane güzel oyun da var. adsl var ise kurulum esnasında türkçe dosyaları indirebiliyor boylece tamamen türkçe bir işletiim sistemin olabilir.
-
Bende yeni başlayanlara pardusu kurmalarını tavsiye ederim.
Gerçekten çok eğlenceli bir işletim sistemi. 3 aşamalı bir
kurulumu var ve o kadar kolay aynı zamanda eğlenceli ki ben tam
3 kez tekrar kurdum :D..
Kullanıma gelince de çok kolay. Linuxun getirdiği sabit
standartları aşmış durumda. Ama ilk defa linuxa başlıyorsanız
size kensinlikle ama kesinlikle pardus u öneririm. Eğer linuxtan
soğumak istemiyorsanız. Hem türk dağıtımı.
indirmek için www.uludag.org.tr
Toplam Hit: 3062 Toplam Mesaj: 11