Lütfen Bana Bi Akıl Verin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berkay_10
    berkay_10's avatar
    Erkek

herşey orta 8. sınıfta başladı. bir kız vardı başka bir sınıftan sınıf arkadaşlarımın yardımıyla bana arkadaşlık teklifinde bulundu..bende neden olmasın dedim bir kaç kez yanyana da geldik kız bana göre güzel ama kendimi o kıza beğendiremiyorum ben boş zamanı olmayan bir işçiyim....

kızlar gül gibidir bakım ister dedim ben sana zaman ayıramam. dedim kız hayır alakası yok dedi.. az bi zaman bile bana yeter dedi benim tabi yine kendime güvenim yok.. illede olmaz diyorum.. neyse bi şekilde yıl sonunu getirdik...ve bu sene lise 1 de ve aynı okuldayız...

okulun ilk haftası olmasına rağmen kız yine durmuyo biraz buruk ama kaşla göz arasında her seferinde bakıyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.. acaba kabul edip bi süreliğine bunu denemelimiyim...

lütfen bana bir fikir veriniz ne yapacağımı bilmiyorum...

''Bazen bir insan 'Çok Mutluyum' diyemeyecek kadar çok acı çekmiş olabilir..''
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berkay_10
    berkay_10's avatar
    Erkek

pardon 8. sınıf

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    hoca kızın ahını almayacaksan tamam kabul et. kızın niyeti ciddiyse tamam sende sorun  yoksa tamam kabul et derim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek
    Kardaş senin yerinde olsam kabul ederim sen gene ilgini göster ona karşı içinde bişey varsa ilgini göster yoksa belli bir zaman sonra cok ararsın elindekinin değeri bil bir insanı mutlu edecek en güzel şey başkası tarafından seviliyor olmaktır.. İlerde bir gün yanlız kaldınmı aşka susadınmı anlarsın nededimi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berkay_10
    berkay_10's avatar
    Erkek

görüşleriniz için sağolun denemeye çalışırım.. inşaallah bi sorun çıkmaz.

Toplam Hit: 930 Toplam Mesaj: 5