folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Lütfen Bi Yardım Edin!!

Lütfen Bi Yardım Edin!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gursoyzz
    Gursoyzz's avatar
    Erkek
    arkadşlar bnm bilgisayarmda sorun yoktu ama geçn gün 512 ram taktm bilgisayarıma we bilgisayarda şmdi sürekli mavi ekran çıkıo ve restart atmkk zorunda kalıormm.acaba voltajmı düşkk.ndeni ne olabilrr acaba?özellkle oyuna girnce flnn oluo yada program çalştırınca
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Biosla ilgili ayarları yaptın mı

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mavi ekran sorunu genelde büyük oranda(anlatım bozukluğu yaptım..genelde ve büyük oranda aynı anlama gelmektedir :))...neyse büyük oranda ram sorunudur hatta kesin diyebilirim...bişe sorim bilgisayarın hiç bir işlem yapmadan sadece windows masaüstünde bekleyerek stabi(düzgün) çalışıyormu?...

Çözüm: Eğer ikinci bir ram ın varsa yeni aldığın ramı çıkar öyle çalıştır....yoksa bir arkadaşından ram al test et...o da yoksa kap kasayı teknik servisin yolunu tut.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gursoyzz
    Gursoyzz's avatar
    Erkek

ya rami ztn arkadşştan aldmm 1 hftalıına.onadyken sorun yoktu.masaüstnde düzgün çalışıo.ama ram ayarlarını biostan yapmadmm neyi ayarlicmm biostan tam olarakk??

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Tek ram taktıysan ve o sorunu veriyorswa o ram bozuktur.Eğer bir tane vardı da yenisini takıp iki tane ettiysen yeni aldığını tak.Yine aynı soun var kimden aldıysan ona geri ver ram i.

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 1552 Toplam Mesaj: 5