Lütfen Bi Yardım Edin!!
-
arkadşlar bnm bilgisayarmda sorun yoktu ama geçn gün 512 ram taktm bilgisayarıma we bilgisayarda şmdi sürekli mavi ekran çıkıo ve restart atmkk zorunda kalıormm.acaba voltajmı düşkk.ndeni ne olabilrr acaba?özellkle oyuna girnce flnn oluo yada program çalştırınca
-
Biosla ilgili ayarları yaptın mı
-
mavi ekran sorunu genelde büyük oranda(anlatım bozukluğu yaptım..genelde ve büyük oranda aynı anlama gelmektedir :))...neyse büyük oranda ram sorunudur hatta kesin diyebilirim...bişe sorim bilgisayarın hiç bir işlem yapmadan sadece windows masaüstünde bekleyerek stabi(düzgün) çalışıyormu?...
Çözüm: Eğer ikinci bir ram ın varsa yeni aldığın ramı çıkar öyle çalıştır....yoksa bir arkadaşından ram al test et...o da yoksa kap kasayı teknik servisin yolunu tut.
-
ya rami ztn arkadşştan aldmm 1 hftalıına.onadyken sorun yoktu.masaüstnde düzgün çalışıo.ama ram ayarlarını biostan yapmadmm neyi ayarlicmm biostan tam olarakk??
-
Tek ram taktıysan ve o sorunu veriyorswa o ram bozuktur.Eğer bir tane vardı da yenisini takıp iki tane ettiysen yeni aldığını tak.Yine aynı soun var kimden aldıysan ona geri ver ram i.