Lutfen Bilenler Bana Yardimetsin
-
slm arkadaslar ben hard diskimi iki ya da uc parcaya ayirmak istiyorum ama bilimiyorum lutfen bundan anlayanlar bana yardim etsin yardim ederseniz cooook sevinirim. yazimda belki yanlisliklar var onun kusuruna bakmayin cunku ben turk degilim ben kosovaliyim ok bye email adresim dalishani@hotmail.com
-
ben yardımcı olurum sana
-
cok tsk ederim abi ama benim icq numaram yok bana mail yazasen mutlu olurum ok bye dalishani@hotmail.com
-
bak tak boot lu bi cd gir setup a cdrom dan aç arkasından fdısk yaz sonra bölümleri sil zaten türkçe yada kullandıoğın dil neyse sonra bölüm olştur orda sana boyut sorcak ikiye bölceksen hdd nin yarısını yazacan 3e böleceksen dahaz tabi c: ye daha az vermek isteyebilirsin gene az yazacan sonra yeniden başlat pc yi ve partionlara düz format çek yani
format c:/autotest
format d:/autotest
autotest yaazdım çünki yazdınmı hiç bi halt sormuo hade kolay gelsin sonrada sistemini kurarsun bybyee -
PowerQuest Partition Magic isimli yazılımı internetten aratıp bilgisayarına kur. Programı çalıştırınca gerisi kolay zaten. Birazcık ingilizcen olsa yeter. Adımları takip ederek harddiskini istediğin gibi yönetebilirsin. Partition Magic yazılımının en güzel yönü ise diskini bölerken içindekileri silmemesi. (tabii bunun için işleme başlamadan önce diski birleştirmende (defrag) büyük fayda var)
Eğer Windows XP kullanıyorsan işin daha da kolay. "bilgisayarım"a sağ tıklayıp "yönet" dersin. çıkan pencereden disklerini rahatlıkla yönetebilirsin.
Toplam Hit: 1857 Toplam Mesaj: 5