folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Lutfen Bilenler Bana Yardimetsin

Lutfen Bilenler Bana Yardimetsin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crazy_in_love
    crazy_in_love's avatar
    Erkek
    slm arkadaslar ben hard diskimi iki ya da uc parcaya ayirmak istiyorum ama bilimiyorum lutfen bundan anlayanlar bana yardim etsin yardim ederseniz cooook sevinirim. yazimda belki yanlisliklar var onun kusuruna bakmayin cunku ben turk degilim ben kosovaliyim ok bye email adresim dalishani@hotmail.com

DoN-cOrLeOnE
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeSPoT
    DeSPoT's avatar
    Erkek
    ben yardımcı olurum sana
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crazy_in_love
    crazy_in_love's avatar
    Erkek
    cok tsk ederim abi ama benim icq numaram yok bana mail yazasen mutlu olurum ok bye dalishani@hotmail.com

DoN-cOrLeOnE
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bak tak boot lu bi cd gir setup a cdrom dan aç arkasından fdısk yaz sonra bölümleri sil zaten türkçe yada kullandıoğın dil neyse sonra bölüm olştur orda sana boyut sorcak ikiye bölceksen hdd nin yarısını yazacan 3e böleceksen dahaz tabi c: ye daha az vermek isteyebilirsin gene az yazacan sonra yeniden başlat pc yi ve partionlara düz format çek yani
    format c:/autotest
    format d:/autotest
    autotest yaazdım çünki yazdınmı hiç bi halt sormuo hade kolay gelsin sonrada sistemini kurarsun bybyee
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gocebe
    gocebe's avatar
    Erkek
    PowerQuest Partition Magic isimli yazılımı internetten aratıp bilgisayarına kur. Programı çalıştırınca gerisi kolay zaten. Birazcık ingilizcen olsa yeter. Adımları takip ederek harddiskini istediğin gibi yönetebilirsin. Partition Magic yazılımının en güzel yönü ise diskini bölerken içindekileri silmemesi. (tabii bunun için işleme başlamadan önce diski birleştirmende (defrag) büyük fayda var)

Eğer Windows XP kullanıyorsan işin daha da kolay. "bilgisayarım"a sağ tıklayıp "yönet" dersin. çıkan pencereden disklerini rahatlıkla yönetebilirsin.

YaRdIM EtMeK CaN YaKmaZ ;)
Toplam Hit: 1857 Toplam Mesaj: 5