Lütfen Bizimle Dalga Geçmeyin 2
-
Genelde underzero hoca yazardı metinlerinde bu seferlik elinden alıyorum kalemi...
4 ağustos günü başbakan erdoğan açıklamasında dedi ki: dtp ile pkkyı aynı kefede görmüyorum dedi.
başbakanı eleştiriyorum ve bu açıklamanla halka yalan söyleyen bir basbakanın haksızlığını çıkartayım dedim. son günlerde ekranlara ağzına sakız cikleti çiğneyen medyanında utanmayan insanlarında taa...
1-yıl 2007 seçimler bitti gebze kapalı cezaevinden pkklı olmaktan içerde tıkılı kadını vekil yaptınız. nerden mi biliyorum pkk lı olduğunu o gün arapçeşmedeydim ve konvoy yapmış kürtler arabalarda pkk bez parçalarıyla gövde gösterisi yaptıklarını gördüm.
2-fatma kurtulan denen kadının kocası pkk üyesi olduğu için arandığı hatta kurtulanın pkk lı haliyle fotoğrafınıda gördük.
3-8 Türk askeri esir olduğunda 3 teslim alandan birisi fatma kurtulan olmasıda ilginç değil. dtp lilerin teslim alması!
4-ahmet türk denen pkk isteğiymişcesine grup konuşmasında kürtçe konuşması görülmüş olay değildir de nedir?
5-Peki ya parti renklerinin pkk yı lanse ettiğinide görmezden mi geldiniz?
6-seçim zamanı d.bakıra gittiğinizde size çöp husumeti yaşatan kimdi? dtp lilerdi..
7-yaptıkları mitinglerde öcalan soysuzuna sayın diye konuşan ayna karısını görmedinizmi? gerçi sizde demiştiniz zamanında..
8-bu görüşme dtpnin eski partileri dehapı cartı curtu aynı zihniyetle görüştünüğü unutulmamalı.
9- peki ya d.bakır bu konumda önemli bir yer diyen basbakana d.bakır kaledir verilmez diyen zihniyetide bilmediniz mi?
10-vanda chp ve sizin partinizin binasına girip öcalan lehine slogan açan dtp lileri duymadınızmı?
11-dtpliler hakkında fezleke çıkartmadınız neden? birde soruşturma için adresleri bulunamadı deyişler varya.
12-her mitinginde pkk yı öven dtp liler değilde kim?
13-mitinglerinde Türk bayrağını istemeyen bunlar değil mi?İstikla marşını okutmayan bunlar değil mi?
14- dtpliler değilmi öcalan iti zehirlendi diye doğuda polise taş atıp olay çıkartan istanbulda araba kundaklayan?
15-dtpliler değil mi pkklıları şehit sayan? terörist demeyen? geberen hainleri ziyaret eden ?
16- biz bile bu particilerin pkk nın siyasi uzantısı olduğunu bilirken.senin siyasete davet etmen doğru mudur?
17-neden avrupalı elçiler doğuda ajan gibi dtpli tutukluları ziyaret eder?
şimdi bize yalan söylemeyin lütfen. şehit kanı için 25 yıldır oluk oluk akan kan için utanın...
bu halk bu kadar cahil olamaz. kriz zamanı tutturdunuz ermeni sorunu mayın sorunu kürt sorunu diye. insanlarımız zaten krizden mahvolmuş ekmek derdine düşmüş.susturulmuş. ne zorunuz var bu halkı yormayla diye düşünüyorum.asıl sorun toprak ağalarının sorun etmesidir.eğitim sorunudur cehalet sorunudur.eğer böyle devam ederseniz bana göre gidicisiniz...tıpkı diğerleri gibi.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
bu halk bu kadar cahil olamaz.
-----------------------------Hepsine katılıyorum sadece bu dediğine katılmıyorum. Halk ne kadar cahil olduğunu bir sonraki seçimlerde de gösterecek.
"Her millet hakettiği şekilde yönetilir." (Hadis)
-
habertürkte akpli vekilin yüzüne bakıp inananlara acıyorum. mhp ve chp nin rte nin bop eşbaşkanı olduğunu söylemelerini ne çok isterdim
-
cumhurbaşanı diyorki kürt sorunu bu ulkenın en buyuk sorunudur
bende banlanacaqımı bıle bıle koca bır NAHHH dıyorum
sayın cumhurbaşkanı;
BU ÜLKEDEKİ İŞSİZLERİN SAYISI KARADENİZ BÖLGESESININ NUFUSUNU GECMISIR BILMEM FARKINDAMISINIZ ?
-
pkklıları Atatürkün meclisine girmelerine izin verenler boşuna izin vermemiş. abd öyle istemiştir mutlaka.
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=90014958965&ref=nf
videoda dtp liler resmen biz eşkiyayı destekliyoruz diyor. rte de dtp ile pkk aynı görmüyorum diyor nasıl bir döngü bu?
pkkya yakınlığıyla bilinen sivanpervere övgü yağdıran basbakana sormak gerek şehitlerin kanını sızlatıyorsunuz diye..
e.ayna karısı ne diyor pkk ve öcalanı sorunun dışında tutamayız diyor. rte de e.ayna ile görüşüyor. buyur burdan yak.
neymiş 15 ağustosa kadar mühlet vermişlerde Devlete meydan okuyorlar sankide. bi halt edemezsiniz.