Lütfen Kınamayın İhtiyacım Var
-
r10 davetiyesi olan varsa talibim ihtiyacım olmasa ne konu açarım nede isterim derdiğim dermanı o sitede davetiye yollayacak arkadaşa nedenini detaylı bir şekilde açıklayabilirim.
şimdiden gönderen arkadaşa teşekkürler
not : inşallah banlanmama sebeb olmaz bu konu.
-
r10 dan ne gibi bi yardım alabilirsin ki o siteye ilk uygun yol ve hava şartlarında iyi şeyler düşünüyom bi düzeçıkabilsem :|
sende kusuruma bakmada bizim seo yarışmaları için bi konu açmış r10 da biri len yerden yere vurmuşlar arkadaş yabancı biride sanır ki r10un önünden ekmeğini almışız o yazıları yazanların mal olmaması gibi bir şey söz konusu değil .. sanki bana feys gibi youtube gibi milyarlar kazanan siteleri varmış gibi davranıyolar (sözüm belli zihniyetedir)..
şahsen ben ne öğrendiysem tahribattan okumuşumdur sonra araştırmama devam etmişimdir.. ama burda ki yardımlaşma hiç biyerde yoktur.. yaz derdini belki biz derman buluruz.. kusuruma bakma geçen gün acayip uyuz oldum.. buraya patladım..
-
Orada birkaç salak eleman var kendini bilgisayar experti sanan felan mail adresini özelden yolla hocam atayım fakat gmail olsun diğerlerinde sorunlar oluyor..
-
CureShooT çok teşekkür ediyom tavetiyen için bu siteyi ve bu sitedeki insanların içindeki yardım etme duygusunu seviyorum hepinize teşekkürler.
-
ne yazıkki bana hala gönderen yok
-
dedim paramı istiyo bu kadar ezilip bükülmüş meğerse davetyiyeymiş :|
-
CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------
Orada birkaç salak eleman var kendini bilgisayar experti sanan felan mail adresini özelden yolla hocam atayım fakat gmail olsun diğerlerinde sorunlar oluyor..
-----------------------------sana ben göndermiştim , doğru.. sen at arkadaşa.. konuyu acan arkadaş bana ulastı ama kimseye davetiye atmadıgımı söyledim. zaten en son da sana atmıstım ondan sonra kimseye attığımı hatırlamıyorum.. kimse kusra bakmasın. özellikle konuyu acan arkadaş.