folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Lütfen Kınamayın İhtiyacım Var

Lütfen Kınamayın İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

r10 davetiyesi olan varsa talibim ihtiyacım olmasa ne konu açarım nede isterim derdiğim dermanı o sitede davetiye yollayacak arkadaşa nedenini detaylı bir şekilde açıklayabilirim.

şimdiden gönderen arkadaşa teşekkürler

not : inşallah banlanmama sebeb olmaz bu konu.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

r10 dan ne gibi bi yardım alabilirsin ki o siteye ilk uygun yol ve hava şartlarında iyi şeyler düşünüyom bi düzeçıkabilsem :|

sende kusuruma bakmada bizim seo yarışmaları için bi konu açmış r10 da biri len yerden yere vurmuşlar arkadaş yabancı biride sanır ki r10un önünden ekmeğini almışız o yazıları yazanların mal olmaması gibi bir şey söz konusu değil .. sanki bana feys gibi youtube gibi milyarlar kazanan siteleri varmış gibi davranıyolar (sözüm belli zihniyetedir)..

şahsen ben ne öğrendiysem tahribattan okumuşumdur sonra araştırmama devam etmişimdir.. ama burda ki yardımlaşma hiç biyerde yoktur.. yaz derdini belki biz derman buluruz.. kusuruma bakma geçen gün acayip uyuz oldum.. buraya patladım..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

Orada birkaç salak eleman var kendini bilgisayar experti sanan felan mail adresini özelden yolla hocam atayım fakat gmail olsun diğerlerinde sorunlar oluyor..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

CureShooT çok teşekkür ediyom tavetiyen için bu siteyi ve bu sitedeki insanların içindeki yardım etme duygusunu seviyorum hepinize teşekkürler.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostwanted
    mostwanted's avatar
    Erkek

ne yazıkki bana hala gönderen yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    dedim paramı istiyo bu kadar ezilip bükülmüş meğerse davetyiyeymiş :|

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

CureShooT bunu yazdı:
    -----------------------------

Orada birkaç salak eleman var kendini bilgisayar experti sanan felan mail adresini özelden yolla hocam atayım fakat gmail olsun diğerlerinde sorunlar oluyor..

-----------------------------

sana ben göndermiştim , doğru.. sen at arkadaşa.. konuyu acan arkadaş bana ulastı ama kimseye davetiye atmadıgımı söyledim. zaten en son da sana atmıstım ondan sonra kimseye attığımı hatırlamıyorum.. kimse kusra bakmasın. özellikle konuyu acan arkadaş.

Toplam Hit: 1387 Toplam Mesaj: 7