folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lütfen Okuyun..

Lütfen Okuyun..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    derzonan
    derzonan's avatar
    Erkek

1. Paragraf: Açıklama
    2. Paragraf: Kendi Hayatımdan Bazı kesitler
    3. Paragraf: Olayın Özüne Dönüş
    4. paragraf: ve Yardım Çığlıklarım

Arkadaşlar ilk önce tek ricam mesajımı önyargısız ve tamamen okumanız. Burda yazdıklarım yaptıklarımın tartışma ortamı değildir. Öyle veya böyle olmuştur. Şunu bilinki bunları belki burada yazmam benim sonum olabilir. Ama en azından bu sonu hazırlayanlarda bedel ödesin istiyorum. Bunu yazarken inanınki 10'larca defa düşündüm günlerce uyuyamadım. İlk önce belirtmek isterimki bu bir Boy Gösterisi değildir belki bir çoğunuz farklı ithamlarda (hırsız, yalancı) bulunacak ama burdaki asıl sorun olayın gerçek olup olmadığı değil, asıl sorun burada benim hayatımdır ve ben burada yazacaklarımda size tamamen açık olacağım. Zaten farklı bir username ile açıyorum. Ama gerçek takma adımı söylesemde bilmessiniz. Ben genellikle kendi başıma kendi uğraşlarımı sürdürdüm. Ama şimdi anlatacağım olaydan başımı kazasız kurtarırsam şunu bilinki bildiğim her şey ama herşey artık herkes tarafından bilinecek. Ve bir daha bu camia'ya sırtımı dönmeyeceğim.  97'den sonra bazı olaylardan dolayı tamamen her yerle bağlantımı kopardım. Ve şu sözdür ki bildiğim şeyler ne olursa olsun artık herkesin olacaktır.. Şimdi olayın özüne dönüyorum..

İlk önce biraz kendimden bahsetmek istiyorum izninizle.. Ben 96 da çocuk bir hevesle -herkes gibi- malum olaylarla ilgilenmeye başladım. Sonra zamanla ilerlettim. Burası pek önemli değil. Olayın kopma noktasına geliyorum. Artık belli bir süre sonra amaçlı-amaçsız site hacklemekten bıkmıştım. Artık bu iştende para kazanmalıyım dedim. Yavaş yavaş daha profosyoneliğe girdim. Arada küçük hesap numaraları çalıp 1-2 milyarla başladım. İlk büyük olayım bir bankada(isim vermiyorum önlem nedeni ile) hesabı bulunan 8 kişini hesaplarını alıp kendi kurduğum hosting şirketine aktardım tabiiki bu burda yazdığı gibi 1 cümlelik değil 3 aylık bir sayesinde oldu. Toplam 22 milyar para götürdüm. Daha sonra defalarca ifade verdim fakat delil yetersizliğinden dava açılamadı kaldı.

Bu olaydan sonra üstünde 6 aydır uğraştığım 2. olay ve en büyük olayı hayata geçirdim. Başka bir bankanın (yine isim veremiyorum) bilgisayar sistemlerini bozup yanlış işlemesini sağlıyarak (biraz yasal konuştum) yani genel adıyla "hackleyerek" 80 milyardan fazla bir parayı 3 aylık bir sürede hesabıma geçirdim. Olay bundan sonra patlak verdi. Bu olay anlaşıldı. Defalarca bankaya gittim. Müfettişlere ifade verdim.  Yanlız olay geçtikçe ve ellerinde yeterli delil olduğu halde dava açılmadı. Bu bende ve avukatımda 2 farklı düşünceye sebep oldu. Ya bunlar olayın duyulmasından korkuyor yada gerçekten ellerinde fazla delil yok. Şu an anlaşılmasının üstünden 2 ay incelemeye alınmasının üstünden 1 ay geçti. Fakat adamlar bu sefer daha kötü üstüme geliyor. Ölüm tehditleri, içerde işkence yaptırırız konuştururuz gibi çok büyük tehditler savuraya başladılar. Ellerinde yazılı izin olmadığı halde tüm telefon konuşmalarım dinlendi. Günlerce izlendim her çağırılışımda bana önceki gün nereye gittiğimi kimle ne konuştuğumu anlatmaya başladılar. Yani öyle böyle değil ciddi bir şekilde izleniyordum. Çok güçlü olduklarını itiraf edip parayı ödememi -asıl önemli olanın parada değil asıl başka kimlere anlattığımı öğrenmeleriydi. Sürekli bu konuda sıkıştırdılar mahkeme için sahte şahitler tuttular onların ifadelerini aldırdılar. Ama halen ortada dava yok. Bu aralar sürekli gittiğim arabalarımın arkasında takip eden 3680 plakalı araba ve bir çok şey artık benim delirme sınırıma yaklaşmama hergünü öldürülme korkusuyla geçirmemi sağladı.

Sizden tek isteğim şu bir şekilde öldürülürsem bunu kendi aranızda yaymanın en azından malum bankanın ismini sarsılması bu olay için öldürdükleri kulaktan kulağa yayılması. Şunu unutmayın tekrar söylüyorum bu bir boy gösterisi değil. Zaten öldürüldükten sonra boyumun delik deşik gösterisini yapsam ne olur. Veya dava edilirsem dava dosyalarını buralara koyacağım ki zaten sizde gazetelerden duymuş olacaksınız. Ve burda benim korktuğum hapis değil (bilişim suçları 525/b bendi 2-6 yıl arası) korktuğum öldürülmek yada işkence.. Belki bu olayın yayılması hayatımı kurtarabilir. Bankanın ismi zaten öldürülürsem çeşitli arkadaşlarım tarafından yayınlanacak. Ha eğer bu bir korkutmaysa da yine bankanın ismi benim ve arkadaşlarım tarafından yayınlanacak. Sadece yardım istiyorum başka bir şey değil.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Eğer dişini sıkarda işkencede konuşmazsan bir bok olmaz. sana sadece bunu söyliyim öğle kafana sıkarakta ölmezsiz ..Polise git diyeceğim komik olacak bence bunu buray yazmaz çok büyük bir hata telefonlarının dinlemesi Türkiyede çok doğal bir olay 2 seneye yakın bir süre bizimkilerde dinlendi.izlenmek de sorun değil bir bok olmaz işkence dede sakın konuşma.ilk zamanlar çok acı koyar ama sonra cidden alışırsın hep kendini şimdiye kadar konuşmadım şimdi konuşursam o kadar çektiğim acı yanlarına kar kalır diye düşün.işkenceye hiç bir şey yapamazsın Manisalı gençler aklına gelsin.En fazla işkence yersin başka bir bok olmaz...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baskenthack
    baskenthack's avatar
    Erkek

işkenceye dayanırsın.ama yınede konusma derım ben.yada sen en ıyısı madem bukadar ıyısın emnıyetın butun dosyalarına el koyup tutuklu lıstelerı ıle oynasana akılı calıstır acıcıkta....(gercı en fazla bukadar calısır ınsanın kafa)80 mılyar haaa.canlı para ınankı))

--------------------------------------

bu arada x11 selam kardesım yawwwwwww.yınew bır aradayız sonunda.....nereledesın neler yaptın anlatsana bakalım.??

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baskenthack
    baskenthack's avatar
    Erkek

Ve burda benim korktuğum hapis değil (bilişim suçları 525/b bendi 2-6 yıl arası) korktuğum öldürülmek yada işkence.. Belki bu olayın yayılması hayatımı kurtarabilir. Bankanın ismi zaten öldürülürsem çeşitli arkadaşlarım tarafından yayınlanacak. Ha eğer bu bir korkutmaysa da yine bankanın ismi benim ve arkadaşlarım tarafından yayınlanacak. Sadece yardım istiyorum başka bir şey değil.

-----------------------------------

kardes ekleme yapayım az daha ıhtıyac gordumde.cıdden bukadar tırsma.burası turkıye.

yokmu hiç buyuk baslardan(omzu kalabalıklardan yanı)akraban amcan dayın vb......sdunu asla unutma çivi çiviyi söker .senın yapacagımn cok saglam bırılerını araya sokman eger varsa.

bak cem uzan 58 katrılyonu yaladı yuttu ama devlet halen adamı yutamadı))))))))))))yutamazda sıkar bıraz.adamın mitle ilişkisi cıktı kazılar sonucunda(evı kazdılar ya hanı)))))

senın yapacagın kendını sucsuz cıkartabıulmek.davada bıtse mahkemelerınde sonuc alınsada bu davayı sil bastan yenı kanıtlarla baslatabilirsın.cem uzanın taktıgı o mesela.suclu bulundukca kendını aklıyacak bır madde buluyor adam hemen ve dava yatıyor)))))

ayrıca senın buraya yazdıgın bır delıldır.senı polıs öldüremez.ama buralara bu haberı yaydıgını bildirirsen.cunkı ne demektır bu.senın ihbarına bınlerce kısının sahıt olması demektır.adını soyadınıda acıkca yaz ozaman(kı sahıtlerın olsun)

Toplam Hit: 1493 Toplam Mesaj: 4