Lütfen Okuyun Önemli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    podoparis
    podoparis's avatar
    Erkek
    slm arkadaşlar lütfen bizim sitede olanlar yani(tahribat.com da ki kişilere zarar wermeyelim) (msn adreslerini wb. şeyleri lütfen kırmayalım burda hep bera ber öğrendik herseyi yeni gelenler içinde bu not geçerlidir lütfen uymanızı dilerim ki (umuyorum uyarız)bunu kendimi bişi sanıyorum diye sölemedim sadece uyarmak istedimmmm (yapmanızı dilerimmmm ) bizim diğer siteler den farklarımız olsun azıcıkta olsa......bazı siteler de görüyom arkadaş arkadas'ı batırıyor we Örnek:ben bir kişi ye öğrettim msn kırmayı o da gelip benim msn adresini kırıyo yani bu anlama geliyor..sen öğret ssen zarar gör olcak işite değillll... kendinize ii bakın

***Im wanna 2 give you best thing in the world..but I dont know how can I give ur self 2you***
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    eskiler belki hatirlar, holy sorulan soru uzerine muridin muridi hacklemesi caizdir demisti :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hocam kim kimi hackliyor a.q. Hotmaili kim hack etmiş de lamer edecek a.q. Ip adresini de kimse görmüyor burda ee nasıl hack edeceksin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    podoparis
    podoparis's avatar
    Erkek
    abicim takıldıım sürekli bişiler paylaştıım admlardan bahsediyorum... ben sadece söliim dedim...

***Im wanna 2 give you best thing in the world..but I dont know how can I give ur self 2you***
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek
    bence herheşiyın paylaşılması  daha ıyı herkes herşeyı öğrensın  kim üstun çıkarsa o kazansın

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    podoparis
    podoparis's avatar
    Erkek
    mantıgına sokiiim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    msn kırma diye bişey yokturki anca kandırır öyle alır msn ni yani hotmailde öyle bi açık henüz mevcut değil yada vardır heralde ama daha o açığı bulan olmadı. fake dondurma vs bunlarla adamı kandırırsın başka türlü msn kırmak zor. şifre kırıcı programlar var onlarda samanlıkta iğne aramak gibi bişey.

olaya ancak bu gozle aciklama getirebilirm.baska turlu bisey  soylenemez.hele o hacker kelimesinden nefret ediyorum bunda samimiyim.hotmail neden bu kadar  problem li o zaman kullanmayin kardesim.yahoo nun gmailin suyumu cikti  bizim mynet in nesi  var  microsoft  kazanmasada  olur hotmail kullanmayin azda.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    podoparis
    podoparis's avatar
    Erkek

hay a.g yaa konu bu diil.. yanlıs yazılmıs okadar..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VaN_Helsing
    VaN_Helsing's avatar
    Erkek
    eheuheue.vala beyler arkadaşın demek istediği galiba böle biz bilgieri paylaşıyoruz ya bunu bu forumda üye olan kişier üzerinde kullanmayalım demek istediğini zannediyorum yada bende sizin gibi yanlış anladım 

HeR CaNLı BiRGüN ÖLüMü TaTıCaKTıR
Toplam Hit: 12572 Toplam Mesaj: 9