Lütfen Şu Resme Bi Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

beyler okulda geziye gitmiştim ürgüp göreme tarafında hediyelik eşya satan bir yerde görmüştüm hemen çektim ilk gördüğümüzde arkadaşlarla kopmuştuk

http://img170.yukle.tc/image.php?id=6010jjjjj.JPG

birde bu var buda aynı geziden

http://img174.yukle.tc/image.php?id=6340dddddddddddd.JPG

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    ilk resim editlenmiş ama 2. resim acayip...

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

hiçbiri edit değil resmin orjinali duruyor istersen sana çektiğim yeride tarif edeyim yolun düşerse bak ;-)

edit:hem zahmet edip resme biraz zoom yaparsan orjinal olduğunu daha ii anlarsın

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    ikinc resimde köprü asma köprüdür eskidigi icin sallamayın falan  demişlerdir

bizim ordada eski tahta asma b köprü vardı besik gibi sallardık

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Mobet ne amk

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

chelishky bunu yazdı:
    -----------------------------
    Mobet ne amk
    -----------------------------

mobilet anlamında galiba.. ne motor ne bisiklet :P 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 877 Toplam Mesaj: 6