Lütfen Web Hacki Konusunda Acil Yardım.
-
Benim arkadaşım kurduğum sitemden fikir, resim vb. birçok şeyi çalarak kendisine benim gibi mynetten bir site kurdu. Ben ona özentilik yapmamasını sölediğimde sie dedi. Ben ona özentilik yapmaması gerektiğini öğretmek istiyorum. Sitesini ele geçirince zarar vermicem. Sadece ana sayfasına şu yazıyı ekliycem: "ÖZENTİLİKLE SİTE OLMAZ. HIRSIZLIKLA ELDE EDİLEN HERŞEYE SON. EMEĞE SAYGI. TÜRK ÇALMAZ.". Lütfen bana yardım edin. Bu sitede güvenlik önlemi yok. (Birde arkadaşım hackle ilgili hiçbir şey bilmediği halde RTÜK'ü hacklediğini söylüyor. Bu arkadaşıma hep beraber gülersek çok sevinicem.) Lütfen yardım edin. Bugün bana yarın size. Dediğim gibi siteye birşey yapmıycam. Mynet te şifre kırmayı söylerseniz de aynı işi görür sitesine yazıyı böyle de yazarım. Geri veririm şifreyi. Lütfen yardımcı olun. Ama ikisini söylerseniz beni kimse tutamaz. Arkadaşıma hack konusunda iyi bir ders vermiş ve Türk'ün alın teri harcamadan yaptığı hiçbir işin helal olmayacağını göstermiş olurum. Şimdiden Teşekkürler.
-
ya simdi ben anlamadim nasi yapildiini mi oorenmek istiosn yoksa sadece kirmak mi? kirmaksa forum daki birilerine rica edecen oorenmekse... o zaten kasio ( bknz ben )
-
emin değilim hala ölemi ama sanırım mynet sitelerinde tabi adres böleyse kullanıcıadı.sitemynet.com mail adresi site adresi oluyodu yani kullanıcıadı@mynet.com ... mail şifresini çaldığında sitesinide ele geçirmiş olursun... ama dediğim gibi emin değilim öyle hatırlıyorum...
-
İkisini de öğrenmek daha çok işime gelir. Önemli olan dediğim gibi hırsızlıkla bişi elde edilmeyeceğini örensin. Oraya o yazıyı yazam da nasıl olursa olsun. Aslında siteyi hacklemek de olur şifre kırmakta. Şifresini kırmaı denedim. Cevabı öğrendim gizli sorusunun ama yanlış dio mynet. Fark etmez. Ben o yazıyı yazıım da nasıl olursa olsun.
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR.
-
Evet hala kullanıcıadı.sitemynet.com da adamın şifrei kırsamda olur siteyi hacklesemde. Şifreyi kırarsam zaten siteyi hacklemiş olurum ama bunu sadece mynet te o arkadaşa karşı yapmış olurum. Site hacklemeyi öğrenirsem dediğim gibi bu gün bana yarın başkasına başka bir arkıma da yardım edebilirim. Aslında ikisinin de herkese uygulanabilecek biçimini öğrenmek en iisi benim için ama size kalmış herşey. Bilgisi bulunan sizsiniz...
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR. Lütfen Msn nickimizin başına (TT) harflerini ekleyelim.
-
web hack konusunda sana yardım edicek kadar bilgim yok kendime bile yardım edemiorum o kunuda :) ama anlattığna göre çocuğun bişeyden anladığı yok güzel bi mynet fake gönder eğer dediğin gibiyse şifresini ele geçir gerisi sana kalmış
-
Bende bi tane vardı fake mail bir iki tane daha indirdim ama bi shit e yaramadı...
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.