folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lütfen Yardım!!!

Lütfen Yardım!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek
    arkadaşlar adsl kotaya baktıştım 2-3 gün önce 3.5 falandı.bugün yine kontrol ettim 10,389 MB diyor :S biri şifremi falan ne biliyim bi şekilde çalmış olabilirmi ne yapmam gerekiyor lütfen yardım:(

açım diye ağlama marketleri yağmala xP
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    şifreni değiştir kardeşim kotaya baktığın yerden birde telekoma şikayet et nedir bu diye

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

tt nin netini kullanıyoruz dostum olur böyle şeyler alış... şifre olayı artık yalan oldu çalınsada bişe yapılmaz

muhtemelen

ay sonu diye kotayı doldurmak için indirdin indirdin indirdin sora böyle oldu... ama yok indirmedim diyosan tt'netin

anası

bir telefon uzaklıkta haberin ola... (bi ara)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TTNET'i ara.. sikayette bulun..

Yetim düşler bekçisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek
    yok abi ya kota 3.5 tu sınırı aşmasın diye şarkı bile indirmiodum:( en iyisi sanırım şikayet etmek.şifreyi değiştirdim de.offf offf

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek
    ya birde ip den falan kim nerden indirmiş diye öğrenilebilirmi?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    arkadaşım bugün aybaşı kota sıfırlandı. yazdığın 10 mbda bişi diil iki site açsan 10 mb zaten :) dikkat et gb yazmıo orda. lan bu kaçıncı konu böyle yaa yeter aq! insanlar mb ile gb arasındaki farkı bilmiolar yaw :P

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gece gece okul sitesi basıma vurmus :D okuduugum halde farkına warmamısım :)

Yetim düşler bekçisi
Toplam Hit: 565 Toplam Mesaj: 8