Lütfen Yardım Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek

hocalar benim pc ye spyware mi ne boksa ondan bulaştı bende format attım düzeldi makinada bişey görünmüyor karspersky ye tarattım avast a tarattım bişey yok ama ana makinada benim bilgisayarda virüs görünüyormuş sisteme girmeye calışıyon diye benim makinayı kapatmışlar neden olabilir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    kardeşim bilgisayarında kim görmüş virüsü ne sistemine giriyon nası bi hata veriyo biraz daha açıklarsan iyi olur

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek
    ya benim pc agda baglı makinada hiçbir hata yok bilgi işlemci senin makinadan sisteme girilmeye calışılıyor diyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    kardeş sen tam bi format attığına eminmisin yada kurar kurmaz ağdan bi virüs mü geliyo senin makinaya

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek
    evet tambi fomat attım  nerden geliyor bende anlamdım makinada hiç bişey yok herşey normal
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    Abi şu başlıklar açıklayıcı olsun biraz yaa !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

ARKADAŞIM ÖNCE TÜM SÜRÜCÜLERE FORMAT AT ONDAN SONRA AVAST PC CİLİN NORTON 2006 YÜKLE BİDAHA TARAT SANMIYORUM Kİ BİR DAHA ÖLE BİR HATA ÇIKSIN BELKİ FORMAT ATARKENDE Bİ HATA OLMUŞ OLABİLİR TEKRAR Bİ FORMAT AT

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek
    bir tane daha program söylediler hijackthis diye onunla tarattım bi sürü şey buldu hepsini sildim düzelmesse tekrar format atacam
Toplam Hit: 2180 Toplam Mesaj: 8