Lütfen Yardımm!!
-
lütfen yardım yazan kişilerden nefret etmeye başladım lütfen biri bana yardım etsin walla kafayı yiycem
ayrıca tahribat forumlarında firefox la cevap yazamıyorum ve konu açamıyorum lütfen yardımm!!!

-
bide sayfa explorer da çok güzel gözüküyo tahribat ama valla firefox ta bok gibi butonlar valla kusura bakmayınn!!

-
evet firefoxda bende cevap yazamıyorum walla holye sormak gerek
-
haa bide explorer de tahribat süper gözüküyo şekill yani de firefox ta butanlar sıçıyoo valla kusura bakmayın vallaa...bidee yağcılık yapiyim tahtibat açıldı uzun süre sonra artık cw filan yalan hep burdayım hee bidee benim eskiden burda nickim pablo_escobar dı onu alamadım vallaaa.. lütfen ne olur yardımm.. be yaww eski adımı istiyommmm
-
"Microsoft, bir gün Netscape'i satın alana kadar bu site öncelikle Internet Explorer için tasarlanacaktır."(kaynak: http://www.tahribat.com/aboutweb.asp)
Bu eskiden beri aynı o zamanlar netscape ünlüydü, şimdi firefox. Yani Netscape ibaresi yerine herhangi bir browser koyabilirsiniz. Tahribat microsoftcudur bildiğiniz gibi :)
-
yaa şimdi sen deyince ben de hatırladım o yazıyı......... okumuştumm...... ozaman sırf exploreerr takılırız yaw tariqata girerken okk ama olay nedir yaa a.k firefox yani netscape gıcıklık nerden??
-
Hocam Explorer var hepimizde. ondan dolayı firefoxda filan hataları tesbit etmek güç bu biir..
ikincisi kodlar el yazımı olduğu için hatanın nereden olduğunu kestirmek imkansız gibi. Mesela cookie sorununu çözemememiz gibi...
-
okk yaw algıladımm olayıı eywallahh peki eski ismimi alabilirmiyimm pablo_escobar dı ilk takılmaya başladığım da tahribata