folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lütfen Yardımm!!

Lütfen Yardımm!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek

lütfen yardım yazan kişilerden nefret etmeye başladım lütfen biri bana yardım etsin walla kafayı yiycem

ayrıca tahribat forumlarında firefox la cevap yazamıyorum ve konu açamıyorum lütfen yardımm!!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek
    bide sayfa explorer da çok güzel gözüküyo tahribat ama valla firefox ta bok gibi butonlar valla kusura bakmayınn!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    evet firefoxda bende cevap yazamıyorum walla holye sormak gerek

Zimbabwe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek

haa bide explorer de tahribat süper gözüküyo şekill yani de firefox ta butanlar sıçıyoo valla kusura bakmayın vallaa...bidee yağcılık yapiyim tahtibat açıldı uzun süre sonra artık cw filan yalan hep burdayım hee bidee benim eskiden burda nickim pablo_escobar dı onu alamadım vallaaa.. lütfen ne olur yardımm.. be yaww eski adımı istiyommmm

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

"Microsoft, bir gün Netscape'i satın alana kadar bu site öncelikle Internet Explorer için tasarlanacaktır."(kaynak: http://www.tahribat.com/aboutweb.asp)

Bu eskiden beri aynı o zamanlar netscape ünlüydü, şimdi firefox. Yani Netscape ibaresi yerine herhangi bir browser koyabilirsiniz. Tahribat microsoftcudur bildiğiniz gibi :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek

yaa şimdi sen deyince ben de hatırladım o yazıyı......... okumuştumm...... ozaman sırf exploreerr takılırız yaw tariqata girerken okk ama olay nedir yaa a.k firefox yani netscape gıcıklık nerden??

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam Explorer var hepimizde. ondan dolayı firefoxda filan hataları tesbit etmek güç bu biir..

ikincisi kodlar el yazımı olduğu için hatanın nereden olduğunu kestirmek imkansız gibi. Mesela cookie sorununu çözemememiz gibi...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek
    okk yaw algıladımm olayıı eywallahh peki eski ismimi alabilirmiyimm pablo_escobar dı ilk takılmaya başladığım da tahribata
Toplam Hit: 1216 Toplam Mesaj: 8