Lykke Li I Follow Rivers Cover

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csharper
    csharper's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar, 

Bir süredir Mix ve Mastering konularında araştırma yapıyorum. Bu sebeple çeşitli parçaları cover layıp piyasa standartlarına göre ses kalitesi nasıl olmuş diye bir fikir edinmeye çalışıyorum.

Aşağıda yaptığım bir cover ın linki bulunuyor, ses kalitesi, yüksekliği, seslerin birbirinden ayrı duyulabilmesi, kulağa kötü gelen herhangibirşey-bozukluk-absürtlük vs iyi yada kötü fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. 

Buradan dinleyebilirsiniz :  http://soundcloud.com/csharpmania/rasih-caglayan-ifollowrivers

Şarkının orjinali şurada : http://www.youtube.com/watch?v=vZYbEL06lEU&ob=av2e

Palyaço balıklarının yumurtaları döllendikten sonra, erkek balığın yavruları korumak için verdiği emek sürerken, yavruların kalbinin attığı görülebiliyor.Hayatımda gördüğüm en duygulu olaylardan biriydi.Akıp giden herşeye duyarlı olabilen insan , ne muhteşem bir varlık!Akıp giden olaylar tasarlayıp bilgisayarlarda yaşattığımız dünyalar , gerçekte sahip olabilklerimizden akıyor elektriğe.Bu yaşam algoritmaları oyununu oynamak üzere katılımcı olabilmek çok güzel.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

orjinalini bilmiyorum ama hocam.

samsung'un polifonik telefonları gibi çalıyor.

böyle dum tıs dum tıs sandım ses açtım ama :D 

60hz - bişi bulamadım.

edit : orjinalindeymiş poli.lik :)

güzel olmuş diyorum o zaman şimdi. net hoş.

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

0:33 den itibaren, sağ sol olayı çok iyi olmuş, tebrik ettim valla

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csharper
    csharper's avatar
    Erkek

Bu bilgiler benim için çok değerli, zaman ayırdığınız için çok teşekkürler

Palyaço balıklarının yumurtaları döllendikten sonra, erkek balığın yavruları korumak için verdiği emek sürerken, yavruların kalbinin attığı görülebiliyor.Hayatımda gördüğüm en duygulu olaylardan biriydi.Akıp giden herşeye duyarlı olabilen insan , ne muhteşem bir varlık!Akıp giden olaylar tasarlayıp bilgisayarlarda yaşattığımız dünyalar , gerçekte sahip olabilklerimizden akıyor elektriğe.Bu yaşam algoritmaları oyununu oynamak üzere katılımcı olabilmek çok güzel.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim tarzım olmayan müzikler ama bu ara çok sevmeye başladım bu tip çalışmaları. Gayet hoşuma gitti. 

Toplam Hit: 1082 Toplam Mesaj: 5