Lyoness' Üyelik
-
Evet gençler aranızda lyoness'i duyan felan var mı veya ilgilenen ??
-
saçma ve mantıksız bir sistem. 3 ay sonra sırra kadem basarlar emin ol..
-
duydum. bizim arkadas ilgileniyor.
-
-
bende hiç duymamıştım küçük bir araştırma yaptım pek içime sinmedi.Tabi milletin yorumları ne kadar referans olarak alınabilirse artık o kadar fikir sahibi oldum
-
valla ben üye oldum enişte sayesine ama çok detaylı bilgim yok daha ilgilenemedim. üni açılsın bakacağım orada. anlatılanlar uzun vadede
olacak şeyler tabi olursa. herhangibir ücret ödemesi olmadığı için kaydoldum. elime biraz nakit geçince hesabıma nakit atıp (nasıl
yükleyeceksem onu daha bilmiyorum:) isteyen olursa üye yapabilirim sanırım kişi başı 4.4 tl gibi birşey olmalı :)
eyuperol tarafından 08/Ağu/12 08:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben biliyorum tanıtım konferanslarına falan hepsine katıldım Bilecikte staj yaparken bi pastanede üst kattaydı hatta. Neyse olayı anlatıyorum. Olay aslında geçmişte Türkiyenin dolandırılmış olduğu titan zinciri yani saadet zinciri sisteminde ilerliyor. İlk girişte pay satın alıyorsun bi nevi hisse gibi birşey ama bunu alırken alt alta dizilerek alıyorsun mesela en tepedekinin altında 4 kişi o 4 kişinin altında da 4 er kişi var ve bu katılım sayısı arttıkça üstte yer alan parasına para katıyor. Ve şöyle bir olayda var sen altına 4 kişiyi katmadıktan sonra para kazanamıyorsun illaki o 4 kişi şart. Yani bu da demek oluyor ki sen altındakilerin yatırdığı paradan pay alıyorsun yoksa alamazsın. Birde kart muhabbeti var o da mesela garanti bonus kullanıyorsun ve normal günlük harcamalarında bile anlaşmalı yerlerden alışveriş yaparsan bonus kazanıyorsun ve bunu normal nakit olarak çekebiliyorsun. Tabi bu herkese dağılınca ortak bi havuz olacak ve ona göre para kazanacaksın deniliyor. Olayın hikaye kısmına geçersek arkadaşım buna katıldı ve parasını hiç alamadı yani dolandırıldı. Bu olay geçen sene yazında vardı kışın battı denildi yani insanlar dolandırıldı bu yaz yine çıkmış kışa geri batar benim düşüncem. Yani girenin dolandırılma ihtimali yüksek kesin demiyorum bak yüksek diyorum.
Toplam Hit: 927 Toplam Mesaj: 7