LYS Dil Bolumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    Merhaba muridler bu sene ygs de sayisal girince dil bolumune hazirlanmaya karar verdim. Elimde calismak icin 1-Test for Proficiency in english 2-english grammar in use 3- longman active study dictonary 4- 3 tane level4 okuma kitabi var Kitaplari okuyabiliyorum %80 ini cok rahat kavriyorum sadete gelirsel elimdeki bu kaynaklarla sinava nasil hazirlanmaliyim neler yapmaliyim daha once hazirlanan yada kazananlar varsa yardimci olurmusunuz lutfen Not: test kitabi disinda diger kitaplarin tamami ingiltere basimdir ve sozlukte tr-ing sozluk degil kelimelerin aciklamasi direk ingilizce ayni bizim turkce sozluk gibi simdiden sagolun :)

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Y_O_H
    Y_O_H's avatar
    Homo

Bende Dil Bölümü'nde okuuyorum daha başlamamıştım çalışmaya söyleyecek varsa uygulanır :)

People should not be afraid of their governments.Governments should be afraid of their people.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek

Bende dilciyim Elsi öneririm. Reading book olsun grammar book olsun hepsi iyidir. Ayrıca Grammar bookta Türkçe  açıklamalarda var. İstersen onlara da bi bak derim.Ha bide excellence var yds yayınlarının. Onlarında yaprak testleri çok iyi. Reading grammar vocabulary fln. 

Dipçik not : %80 ini kavrıyosan iyi valla gısgandım :D

Edit : Nasıl çalışmalıyım diyomuşsun tam okumadım sori.

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

ELS

ama hocam şunu da söyleyeyim vaktini daha faydalı şeylere harca, 2 ayda dil sınavına hazırlanamazsın toefl değil bu.

bir dilci...

http://kocaer.me
Toplam Hit: 645 Toplam Mesaj: 4