LYS Matematik Konu Anlatımlı Eğitim Seti Lazım.
-
Daha önce konu açılmış fakat eski olduğundan dolayı anasayfada gözükmedi.LYS matematik konu anlatımı çok araştırdım fakat Şenol Hoca'nın düzeyinde anlatan yok (Mat 2 daha yeni yeni tamamlamaya başladı ama bana şimdi lazım).İnternetteki videolar dışında elinde lys matematik eğitim seti olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
-
Full FemSet, Konu Anlatım ve Soru Banka kitapları boş duruyor .
Dergiler , CD çözümlü Femsetler, Simetri FULL.
İstersen özelden pm at konuışalım hocam.
-
Torrentte teknofem lys full sayısal seti var 20 gb civarıydı onu indirebilirsin ? turktorrentte mevcut arenada da var.Körfez setide mevcuttu ek olarak ama teknofem iyi anlatıyor bende var
-
çiziktir
-
insidae bunu yazdı
Torrentte teknofem lys full sayısal seti var 20 gb civarıydı onu indirebilirsin ? turktorrentte mevcut arenada da var.Körfez setide mevcuttu ek olarak ama teknofem iyi anlatıyor bende var
Bendeki hızla 20 gb indirmek bir ay filan sürer heralde :) Teknofemin internette videoları mevcut sanırım.Ama bende temel olmadığından pek anlamıyorum videoda anlatılanlardan.
-
Hacı ekol hocanın siyeye gir oradan çalış gayet iyi orası.
-
EWELANCHE bunu yazdı
Hacı ekol hocanın siyeye gir oradan çalış gayet iyi orası.
iyi fakat benim temel olmadığından daha basit lazım bana şenol hoca tam istediğim gibi ama mat 2 konuları eksik yeni yeni tamamlıyor.
-
Güncel.
-
Son güncelleme olsun.