folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lys Tercih Paradoksu

Lys Tercih Paradoksu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

izmirdeyim başarı sıram 230.000 alanım EA İzmir dısı tutan yer cok ama ailem göndermiyor Ege ve 9 eylül'de hangi bölümleri tercih etmemi önerirsiniz?

tarım ekonomisi nasıldır iş olanapı var mı?

baska tutabilecek yerler neler ?

Teşekkürlerimi bir borç bilirim.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

: ( kimseler yazmasın cekerim cilemi tahribat benim kol kasım onsuz yasayamam kiii yalanlar son bulsadaaa tahrbirat unutulmaaz.:( cok mu zordu bir cevap yazmak cok mu zordu bana bir cevaaap yazmak.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mith
    mith's avatar
    Erkek

akademisyen olabilirsin, memur olabilirsin, polis olabilirsin(polislikte memurluk ama :D )... bahçe ekonomisi vb bölmleri okuyup akademik kariyer yapan var baya sanırım

Prozac Fan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Scabie bunu yazdı:
    -----------------------------

: ( kimseler yazmasın cekerim cilemi tahribat benim kol kasım onsuz yasayamam kiii yalanlar son bulsadaaa tahrbirat unutulmaaz.:( cok mu zordu bir cevap yazmak cok mu zordu bana bir cevaaap yazmak.

-----------------------------

bu ne amq resmen karı tribi :F

kardeşim sıralamam 230bin demişsin..210bin 200binlerden başla yazmaya işte bi kamyon kontenjan açıldı belli bi oynama olucak..bölüm araştırmaları içinde "GOOGLE" :) biz senin ne isteyip ne istemediğini nerden bilelimde sana tercih listesi çıkaralım? onu en iyi rehberlikçinden alırsın.ha evde hazırlandım ben dhaneye gitmedim diosanda git bi dhaneye onlar yine ilgilenirler seninle

:)
Toplam Hit: 647 Toplam Mesaj: 4