Lys Tercih Paradoksu
-
izmirdeyim başarı sıram 230.000 alanım EA İzmir dısı tutan yer cok ama ailem göndermiyor Ege ve 9 eylül'de hangi bölümleri tercih etmemi önerirsiniz?
tarım ekonomisi nasıldır iş olanapı var mı?
baska tutabilecek yerler neler ?
Teşekkürlerimi bir borç bilirim.
-
: ( kimseler yazmasın cekerim cilemi tahribat benim kol kasım onsuz yasayamam kiii yalanlar son bulsadaaa tahrbirat unutulmaaz.:( cok mu zordu bir cevap yazmak cok mu zordu bana bir cevaaap yazmak.
-
akademisyen olabilirsin, memur olabilirsin, polis olabilirsin(polislikte memurluk ama :D )... bahçe ekonomisi vb bölmleri okuyup akademik kariyer yapan var baya sanırım
-
Scabie bunu yazdı:
-----------------------------
: ( kimseler yazmasın cekerim cilemi tahribat benim kol kasım onsuz yasayamam kiii yalanlar son bulsadaaa tahrbirat unutulmaaz.:( cok mu zordu bir cevap yazmak cok mu zordu bana bir cevaaap yazmak.
-----------------------------bu ne amq resmen karı tribi :F
kardeşim sıralamam 230bin demişsin..210bin 200binlerden başla yazmaya işte bi kamyon kontenjan açıldı belli bi oynama olucak..bölüm araştırmaları içinde "GOOGLE" :) biz senin ne isteyip ne istemediğini nerden bilelimde sana tercih listesi çıkaralım? onu en iyi rehberlikçinden alırsın.ha evde hazırlandım ben dhaneye gitmedim diosanda git bi dhaneye onlar yine ilgilenirler seninle