folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "M. Fethi Dördüncü" İşte, Tartışmalara Yol Açan Mektubun Tam Metni?

"M. Fethi Dördüncü" İşte, Tartışmalara Yol Açan Mektubun Tam Metni?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

"ATAM 17 EKİM 2005-Selanik 19 Mayıs 1881 Pazar günü Selanik’de o zaman ki ismi ile Koca Kasım Paşa İslahane Caddesi üzerindeki (EVE) Tanrının bir hediyesi olan mübarek vücudun dünya ya bir Güneş gibi arzı endam ettiğinde yer yüzü Nurlara gark oldu, yeniden hayat buldu, insanlar ısınıp kendilerine geldiler. Bende bugün 5. defa buraya huzurunuza gelme mutluluğunu tattım.

Aynı Güneş 38 yıl sonra yine bir 19 Mayıs 1919 Pazartesi günü Samsun’da doğup ışıklarını bütün Türkiye’ye yaydı... Atam o mübarek varlık Tanrı tarafından gönderilmiş olan sendin. 4 yıl gibi kısa bir zaman da 7 düvel düşmanları mağlup ederek muasır medeniyetler seviyesine çıkardığın Türkiye’yi ve Türk Milletinin dini duygularını yıllarca sömüre sömüre bir A-K-P si çöreklendi.

İslamiyet’i bir kalkan gibi kullanan bu insanlar hakikatte kafir olduklarını Hz.Muhammed (S.A.) sakalı şerifini yerinden kaldırıp Atatürk Hava limanına getirip Dubaili Arap’ın gözüne girmek için sattıkları İstanbul’un en güzel yerlerinden vazgeçmesin diye Muhammed’i bile oyuncak yaptılar.

Bunların din anlayışı bu hepsi kafir. Zamanınızda Osmanlıya ait olan dış borçları ödediniz, R.Tayyip hükümeti nesiller boyunca altından kalkamayacak şekilde borç altına girmekle kalmadı, birde mağlup ettiğiniz devlet ve hükümet başkanları ayağınıza gelip saygılarını bildirirken Başbakan R.Tayyip Erdoğan Avrupa ve Amerika’nın Uşaklığını yapıyor.

Türkiye’nin maliyesi İMF ve Dünya Bankası’nın elinde. Dış siyaseti Amerika’nın ve İç siyaset de Belçika’dan idare edilmeye kadar düştü. Tayip kendisi uşak olduğundan Türk Milletini de uşak yapmak istiyor, ama muvaffak olamayacak.

Uşaklığını yaptığı Amerika’da ev de satın aldı. Her yaptığı gayri meşru iş gibi güya oğlu almış. 22 dönem 59. R. Tayyip Erdoğan hükümeti başta kendisi olmak üzere bakanlar A-K-P milletvekilleri hayatları boyunca Atatürk ilke ve devrimlerini ve Cumhuriyet idaresini ortadan kaldırıp Hilafet devleti kurma çabalarındalar ayrıca en çok korktukları Türk Ordusunu zayıflatıp iş göremez hale getirmek maksatları ile emellerine ulaşmaktır.

Ruhlarında Uşaklık ve Kölelik taşıyan bu gürüh emellerine muvaffak olamayacakları gibi aslında hükümet üyeleri hırsız, sahtekar, kafir, görevi kötüye kullanan, uzak doğuda otel köşelerinde Avrupa’da kimsenin haberi olmadan memleketi satıp doymayan aç gözleri hırsla yalnızca küplerini doldurup memleketi satan Vatan Hainleri olduğundan maksatları kursaklarında kalıp tüyü bitmedik yetimlerin haklarını yiye yiye sürünüp bir gün def olup gidecekleri yakındır.

Şehadetine her zaman olduğu gibi Türk Milletinin zekidir, çalışkandır, buyurduğunuz insanlarından esirgeme Atam. M. Fethi Dördüncü"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    İşte bunları yazabilen adamalr lazım bize,gerçekler bunlardır!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    Güzel bi yazı.Aq ben bu AKP nin

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek
    bu mektubu yazdigi yer bir anlamda Ataturk"un huzuru kullanacagi kelimeleri daha dikkatli secmeliydi herseyden once Ataturk"e saygisizlik hakli olsada ifade sekli yanlis...

bence biraz Seriat"i rejimi bir tarafa birakip ulkede ki duzelmelerden bahsetmeli, devamli olaya okuzlemesine dalip elestiri yapmamak lazim...Adam cikip ben dunyanin 10 guclu devletinden biri yapicam diyor Turkiye"yi, hangisi bu kadar kesin konusabilir...

sevmesende elestirinin bir dozu var bu gun bir Ateist"e bile kafir dedin mi hakkini arar ki bu da cok dogal bu bir hakarettir.

Ordaki amcaya acidim 82 yasindan sonra ahlaki degerlerini tartismaya acti.

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    "polymorphic" okuzlemesine dalip elestiri yapmamak lazim.. Yazmışsın bence öküzlemesine dalan sensin düzelttiği şeyleri söylermisin??..

Evet düzeltti fethullah hocası trye rahat gelsin diye yasayı düzeltti.Benzin fiyatlarını tavan yaparak düzeltti dimi.bu zamana kadar herkes götürdüğü için bunlar biraz daha az götürüo die süper oldular a.q.

10güçlü devletlerinden biri yapacam diyomuşş muhahah kıçımla gülerim.Hatta doğru dünyanın en güçlü devletide yapar bizi TürkiyeAmerika Cumhuriyeti yapar ve böylece amerikanın yanında,himayesinde en güçlü oluruz.Zaten köpeği olduk.
    Bu şekilde olursa olur niyetide bu zaten ama biz amerikayı sokmucağız içimize.

Bence sen o amcaya acıma kendine acı çünkü o amca gerçekleri söylemiş biraz sert biçimce söylemiş ama GERÇEKLERİ SÖYLEMİŞ.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kardeş iyi güzel hoş da bildiğimiz şeyleri bize anlatmaktan ne zevk alıyosunuz ben onu anlamıyorum veya bunları anlatmaktaki amaç nedir evet akp şerefsizdir şudur budur doğrudur.

icraat ?

Zimbabwe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek
    cevap yazmayacaktimda neyse bu son zaten :)

senin goruslerin beni hic ilgilendirmiyor benimkilerde seni ilgilendirmesin. (tabii bu anlayisim senin gibiler icin gecerli)

ben sadece bazi kisiler gibi ozenti cumhuriyetci degilim, cunku su an cumhuriyeti savunanlar (mesela kendini aydin diye tanimlayan, tuncay ozkan vs vs) hepsi zamaninda APO ile onunla bununla roportaj yapmak icin siraya girmisti.

bir digeri Aptalca politikalar izleyip ABD ye kafa tutan her ulke yok olur tipki zamaninda osmanliya karsi kafa tutan ulkeler gibi bu da cok dogru..

sen kendini birilerin kopegi olarak goruyorsan o beni ilgilendirmez, ama halkin goruslerine essek gibi saygi duyucaz buyuk cogunluk AKP"yi destekliyor hic bosuna cirpinmayalim bir daha ki secimlerde bunlar ezici cogunlukla gelecek basa...

Fethullah konusuna gelince ABD de geberecek bir adam feto o yuzden hic boyle savunmalar yapma feto"ya af cikmadan once ne savunma yapacaktin.Ayrica Mizah dergilerinde bile yargiya mudehale edemeyen Erdogan Feto'da mi muhedale ediyor yoksa O AKP'ye karsi olan hakimler mi ortaligi karistirmak icin boyle yollar izliyorlar.

Benzin fiyatina gelince benzin fiyatini AKP mi yukseltiyor mecbur yukseltecek Iran ile ABD catismasinin bir sonucu bu dunyanin her tarafinda o sorun var...

Dunyanin bilmem kacinci ulkesi yapicaz konusuna gelince nerenle gulecegin hic kimsenin umrunda degil (ilk tercihin agzin olsaydi keske:)) adamin hedefleri var bir yerlere getirmeye calisiyor, hangi lider boyle hedefler koydu.10 sene oncesine bak borsa ondan bundan alt ust oluyordu simdi ??? 25 Milyar dolar borcun 11 milyar dolari odendi haberin var mi bilmiyorum..IMF"ye olan tum borclarimizi odeyebilecek ekonomiye sahip su an Turkiye haber acip izliyormusun bilmiyorum...

Elestireceksin tabii ki hic hatasi yok mu herhalde var.Ama bazi seyleri gormezden gelerek olmaz.Benim merak ettigim konu AKP biraz daha tutucu degilde ne bileyim CHP gibi falan olsaydi yine elestirebilecekmiydiniz.

Ya bosubosuna korkmayin diyoruz bu ulkeye seriat getirecek adam daha dogmadi.Insanlarin goruslerine neden sayginiz yok ki ???

Birileri "biz artik Kurt sorununda eskiden oldugu gibi PKK"ya destek vermiyoruz" diyince inaniyorsunuz Basbakan "hilafet gomlegimi cikardim" dediginde neden inanmiyorsunuz. tek tarafli anlayis soz konusu.

bir seyler degisti bu ulkede bir seylerde degismeye calisiyor dunyanin hangi ulkesinde herkes politik show yapiyor, YOK, Tiyatrocular, Tubitak cart curt hepsi cumhuriyetciyiz ayaklarina yatmis Ecevit doneminde ve ondan onceki donem neredeydiniz.Hangi Universite bilim uretiyor Tubitak bilim uretmiyor bu kadroyu degistirelim dedi adam kadrolasma dediniz , YOK kapatalim dedi cumhuriyet elden gidiyor ayaklarina yattiniz (niz diyorum cogul konusuyrum kimse ustune alinmasin).Daha dun herkes YOK"ten sikayetciydi simdi ??? Size tavsiyem Erdoganin kim oldugunu arastiracagina Cumhuriyet"i Ataturk"u kimler savunuyor onu arastirin asil kimlikleri ne kime hizmet ediyorlar???

Sonuc olarak biraz daha insafli bakalim 20 sene sonra Erdoganda yok Fetoda ;)

(ister oku ister okuma bu da umrumda degil bu tip konularda ciddiyetsiz bir yazi stilin var ayni uslupla cevap vereceklerdir sanirim size iyi tartismalar.)

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyotosays
    coyotosays's avatar
    Erkek
    way aq olan gene memlekete oluyo ! Kim ne zaman akıllanacak Allah bilir !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaCKHaL
    SaCKHaL's avatar
    Erkek
    çok güzel helal olsun...dogrulari ve gercekleri yansitmis...ama bence görülüyor ki kendisi de baya bi dinci...olabilir ona bi sözüm yok tabiki sadece belirtmek istedim...din ayri devlet ayri... eyvlh

...WE ARE NOTHING, WITHOUT NOTHING...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    polymorphic arkadaşım kendini ağırdan almışsın.Kendini çok zeki sanıyorsun ama yanılıyorsun.
    O kadar yazının hepsine cevap vermicem ama şunu bil ben hiç bi zaman akp çok başarısız demedim.
    Herkes gibi aynı oda sizin abartığınız gibi bi farkı yok bence vede şeriati getirmeye çalıştığını eşek bile biliyor artık bunu hala inkar ediyorsunuz.Şeriatla yönetilen irana bakın vede akp lilerde amaçlarına ulaşırsa ne hala düşeriz bilmiyorum artık.Örnek ortada.

Evet ülkenin çoğunluğu akpye oy verdi.Nedeni Türkiye çok kötü bi haldeydi Kemal Derviş düzene sokmak üzereydiki seçime gidildi ve halk yeni arayış içindeydi yeni bi parti olarakta akpyi tercih etti.Bi dahaki seçimde öle dediğin gibi ak parti çok fazla oy alamıcak bence.Türkiye cahil bi kesim bunu herkes kabul ediyor.O yüzden oylarda çoğunluğa bakılıyor doğru ama bence bilinçli kesime bakarsak akpye oy veren çıkmaz herhalde.

Tuibtak mubitak saçmalmışsın bişiler kendi çapında cevap yazma gereği bile duymuyorum.Bütün Türkiye bi yökten tübitaktan ibaret değil unutma.Haberleri filan bence sen oku.Tayyip geldiğinden beri zenginler iyice zengin oldu,fakirler iyice fakir orta hallilerde fakirlik sınırında bunu ben değil uzmanlar söyliyor.900milyon aşağısı maaş alan biri açlık sınırında demekmiş askeri ücret 400milyon olduğuna göre peki düzelen ekonomi bumu?

Ciddiyetsiz bi yazı stilin var demiişsin bana bence kendi yazdıklarını iyi oku yok ilk terchinin ağzın olsaydı filan ukala ukala yazmışsın.

AKp milletvekilerinden bir tahsilli adan mı var.Biri işportacı,biri kopartacı biri tayyipin kayınçosu(örnek olsun die salladım) Beni yönetecek adam bizi yönetecek adam bizden üstün olmalı bunlar benim görüşüüm.SAygı duymak gerekir.

Yinede herkesin tercihi kendine.

Toplam Hit: 1444 Toplam Mesaj: 10