M Visual C# 2008 Express Edition - Windows Service Projesi
-
M Visual C# 2008 Express Edition kullanıyorum.csharpnedir.com'da gezerken Windows Service uygulamasına bakarken adam da Windows Service projesi templatesi var ama bende yok bu eksikliği nasıl giderebilirim?
-
orda adamlarin kullandiklari genelde Microsoft Visual Studio 2005 Professional , yani tam surum , express versiyonda ise bazi seyler cikarilmis.
Her ne kadar onaylamasamda forumda full versiyonlar paylasilmisti :) kullanicam diyosan forumda vs studio2008 diye aratirsan eminimki cikar.
-
Spark'ın da dediği gibi, adamlar Visual Studio kullanıyor. Bak orda, sol taraftaki dil seçeneklerine.. VB, C#, J#, V C++..
Expresslerde bunlardan sadece biri var.
İllegal olarak crackli olanlardan birini indirip kurabilirsin, yok ben legal iş yapacağım dersen, Microsoft'un sitesinden indirebilirsin 90 günlük ücretsiz sürümünü.
3 ay az zaman değil. Beğenirsen 3 ay sonunda kararını verir, ya satın alırsın, ya crack kullanırsın ya da format atıp yeniden 90 gün kullanırsın.
Ya da kargo parasını öde ben sana 2008'i yollayayım, crackli :)
-
Evde kullanıyorum otomatik olarak crack indirecem :) ama hepsi rapidde eve geçince torrente araştıracam eywallah