folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder M Visual C# 2008 Express Edition - Windows Service Projesi

M Visual C# 2008 Express Edition - Windows Service Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

M Visual C# 2008 Express Edition kullanıyorum.csharpnedir.com'da gezerken Windows Service uygulamasına bakarken adam da Windows Service projesi templatesi var ama bende yok bu eksikliği nasıl giderebilirim?

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

orda adamlarin kullandiklari genelde Microsoft Visual Studio 2005 Professional , yani tam surum , express versiyonda ise bazi seyler cikarilmis.

Her ne kadar onaylamasamda forumda full versiyonlar paylasilmisti :) kullanicam diyosan forumda vs studio2008 diye aratirsan eminimki cikar. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Spark'ın da dediği gibi, adamlar Visual Studio kullanıyor. Bak orda, sol taraftaki dil seçeneklerine.. VB, C#, J#, V C++..

Expresslerde bunlardan sadece biri var.

İllegal olarak crackli olanlardan birini indirip kurabilirsin, yok ben legal iş yapacağım dersen, Microsoft'un  sitesinden indirebilirsin 90 günlük ücretsiz sürümünü.

3 ay az zaman değil. Beğenirsen 3 ay sonunda kararını verir, ya satın alırsın, ya crack kullanırsın ya da format atıp yeniden 90 gün kullanırsın.

Ya da kargo parasını öde ben sana 2008'i yollayayım, crackli :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Evde kullanıyorum otomatik olarak crack indirecem :) ama hepsi rapidde eve geçince torrente araştıracam eywallah

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 2401 Toplam Mesaj: 4