M3U8 Oynatan Video Player Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Hocalar JWPlayer ve FlowPlayeri denedim ama çalışmadı. Durum biraz acil, illaki html5 olmasına gerek yok flashplayer de olur

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Bi up atalım

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

m3u8 bir video formatı değildir. Dosyayı not defteri ile açtığında görürsün zaten.

Normalde standart izlenmesi için yapılmış bir m3u8 dosyasını vlc, media player classic, pot player vb. popüler bütün oynatıcılar oynatır.

Ama bazı sistemler özellikle o şekilde izlenmesin diye önlem alırlar. İmkansız değil ama uğraştırır.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 921 Toplam Mesaj: 3
m3u8 player