M82 Tüfek?
-
http://urun.gittigidiyor.com/M82-AIRSOFT-ELEKTRIKLI-OTOMATIK-TUFEK-INDIRIM_W0QQidZZ9914497
arkdaşalr bakarmısınız nasıl?
kullanan varmı öğrenciyim öğrenci evinde boyalı mermiler işe yaramaz ama bb denilen plastik mermileride atma özelliği var alsam balkondan sıpıtsam oraya buraya nasıl olur ne dersiniz?
-
ey patates! gine sen ve gine senin konuna cevap yazan ben=)
şimdi bunu bilmiyom ancak,geçelerde ankarada maltepe pazarında bunun aynısını hatta mp5 ve colt-m4 şeklinde olanlaraını gördüm ufak boyalı bilyeler atıyor. (bb dediğin o galiba) adam 30 metre gider dedi aynı bunlardandandı hatta tabancalarıda vardı coltu sordum ben 35 lira dedi,silahlarda 12 lira imiş ama fiyatlar hususunda yanılıyor olabilirim. bide o aletlerin özellikleri bunun gibimi bilmiyorum belki onlar boncuklu silah mantığı ile çalışıyordur bu ceryanla çalışıyormuş ayrıca dürbünleride yoktu galiba mermilerde dahil değildir tahminimce. bence bi dışarı bak öyle al bunu ama güzel bişey gerçekten aynı gerçek gibi alırsan pişman olmazsın benimde baya gözüm kaldı o gün belki para geçere ele alacağım eşe dosta sıkmak için
-
bende 2 gun once bualetleri inceliyordum bunun birazdaha gelismisini gorduydum atis mesafesi daha fazlaydi 45 ve+ idi sanirim linke baktim bulamadim koyarim gorursem tekrar ama buda guzel silah birde bunun sarjordeki mermiler gercekgibi duruyor :D
-
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------http://urun.gittigidiyor.com/M82-AIRSOFT-ELEKTRIKLI-OTOMATIK-TUFEK-INDIRIM_W0QQidZZ9914497
kullanan varmı öğrenciyim öğrenci evinde boyalı mermiler işe yaramaz ama bb denilen plastik mermileride atma özelliği var alsam balkondan sıpıtsam oraya buraya nasıl olur ne dersiniz?
-----------------------------kardeş seni bilmemde bizim karşıda öğrencilere feci gıcık bi emekli asker varr biz general diyozz ona da 7/24 ordan bize bakıyo merank ediyo napıyoz diye ((:
alırsan bir iki günlüğüne verde ordu toplaşsın bizim evin önüne (((: belki akıllanırız.. heheh
-
Hocam silah plastikten imal edilmiş, beş para etmez. Şarjı ne kadar gidiyor bunuda araştırmak lazım, tam şarj ile kaç atış yapıyor ve örneğin 20 şarjdan sonra atış kapasitesi ne ölçüde düşüyor. Tüm bunların yanında, mermi olarak çocukken oynadığımız bildiğin plastik boncuk atıyor bu silahlar. Yani 10 metreden fazla düzgün gitmesini bekleme. Bu silahın gerçek değeri taş çatlasa 20 ytl dir. bir kuruş fazlası haksız kazançtır.
-
Bildiğimiz plastik boncuklu tabanca bi işe yaramaz.30m gider demiş oda zor (:
ama bunların airsoft için kullanılanları var full metal jacket onlarda tuzludur.Sen en iyisi git bi havalı tüfek al.. -
gazili_tarzan bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------http://urun.gittigidiyor.com/M82-AIRSOFT-ELEKTRIKLI-OTOMATIK-TUFEK-INDIRIM_W0QQidZZ9914497
-----------------------------kardeş seni bilmemde bizim karşıda öğrencilere feci gıcık bi emekli asker varr biz general diyozz ona da 7/24 ordan bize bakıyo merank ediyo napıyoz diye ((:
alırsan bir iki günlüğüne verde ordu toplaşsın bizim evin önüne (((: belki akıllanırız.. heheh
-----------------------------:)))
benim babada birazcık emekli albay oluyor:)
-
benim yaşım daha 17 :( bi denede bana alın :(