M82 Tüfek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/M82-AIRSOFT-ELEKTRIKLI-OTOMATIK-TUFEK-INDIRIM_W0QQidZZ9914497

arkdaşalr bakarmısınız nasıl?

kullanan varmı öğrenciyim öğrenci evinde boyalı mermiler işe yaramaz ama bb denilen plastik mermileride atma özelliği var alsam balkondan sıpıtsam oraya buraya nasıl olur ne dersiniz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ey patates! gine sen ve gine senin konuna cevap yazan ben=)

şimdi bunu bilmiyom ancak,geçelerde ankarada maltepe pazarında bunun aynısını hatta mp5 ve colt-m4 şeklinde olanlaraını gördüm ufak boyalı bilyeler atıyor. (bb dediğin o galiba) adam 30 metre gider dedi aynı bunlardandandı hatta tabancalarıda vardı coltu sordum ben 35 lira dedi,silahlarda 12 lira imiş ama fiyatlar hususunda yanılıyor olabilirim. bide o aletlerin özellikleri bunun gibimi bilmiyorum belki onlar boncuklu silah mantığı ile çalışıyordur bu ceryanla çalışıyormuş ayrıca dürbünleride yoktu galiba mermilerde dahil değildir tahminimce. bence bi dışarı bak öyle al bunu ama güzel bişey gerçekten aynı gerçek gibi alırsan pişman olmazsın benimde baya gözüm kaldı o gün belki para geçere ele alacağım eşe dosta sıkmak için

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    bende 2 gun once bualetleri inceliyordum bunun birazdaha gelismisini gorduydum atis mesafesi daha fazlaydi 45 ve+ idi sanirim linke baktim bulamadim koyarim gorursem tekrar ama buda guzel silah birde  bunun sarjordeki mermiler gercekgibi duruyor :D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

http://urun.gittigidiyor.com/M82-AIRSOFT-ELEKTRIKLI-OTOMATIK-TUFEK-INDIRIM_W0QQidZZ9914497

kullanan varmı öğrenciyim öğrenci evinde boyalı mermiler işe yaramaz ama bb denilen plastik mermileride atma özelliği var alsam balkondan sıpıtsam oraya buraya nasıl olur ne dersiniz?

kardeş seni bilmemde bizim karşıda öğrencilere feci gıcık bi  emekli asker varr biz general diyozz ona da 7/24 ordan bize bakıyo merank ediyo napıyoz diye ((:

alırsan bir iki günlüğüne verde ordu toplaşsın bizim evin önüne (((: belki akıllanırız.. heheh

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Hocam silah plastikten imal edilmiş, beş para etmez. Şarjı ne kadar gidiyor bunuda araştırmak lazım, tam şarj ile kaç atış yapıyor ve örneğin 20 şarjdan sonra atış kapasitesi ne ölçüde düşüyor. Tüm bunların yanında, mermi olarak çocukken oynadığımız bildiğin plastik boncuk atıyor bu silahlar. Yani 10 metreden fazla düzgün gitmesini bekleme. Bu silahın gerçek değeri taş çatlasa 20 ytl dir. bir kuruş fazlası haksız kazançtır.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek
    Bildiğimiz plastik boncuklu tabanca bi işe yaramaz.30m gider demiş oda zor (:
    ama bunların airsoft için kullanılanları var full metal jacket onlarda tuzludur.Sen en iyisi git bi havalı tüfek al..

Kafam oldu galiba:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    gazili_tarzan bunu yazdı:

patates bunu yazdı:

kardeş seni bilmemde bizim karşıda öğrencilere feci gıcık bi  emekli asker varr biz general diyozz ona da 7/24 ordan bize bakıyo merank ediyo napıyoz diye ((:

alırsan bir iki günlüğüne verde ordu toplaşsın bizim evin önüne (((: belki akıllanırız.. heheh

:)))

benim babada birazcık emekli albay oluyor:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    benim yaşım daha 17 :( bi denede bana alın :(

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 2649 Toplam Mesaj: 9