Mac Adresini Bir Türlü Bulamadım Kafayı Yemek Üzereyim
-
arkadaşlar, bt 2 ile kısmet programıyla tarama yaptırınca bağlanacağım ağın 11. kanaldan yayın yaptığını buldum. Buraya kadar iyi. fakat aynı kanaldan 2-3 tane daha yayın var.airodump ı açıp 11. kanaldaki verileri analiz ettiğimde bir çok mac adresi çıkıyor. probe kısmında o ağın adı gözükmüyor.probe kısmında; kimisinde farklı farklı isimler buluyorum. Sanırım bunlar benim girmek istemediğim ağlara ait ağ isimleri. Burdaki bütün mac adreslerini denedim bir türlü bağlanamadım.
Ben bu ana makinenin mac adresini nasıl bulupta bu ağa girebilecem, ne olur bi yardım edin.
ayrıca airodumpta --write komutunu yazıp dosya ismi veriyoruz ya, bu bilgileri nereye yazıyor. daha doğrusu kaydedilen bu bilgilere nereden ulaşıyoruz ? nereye kaydediyor ?
lütfen yardım edin. -
http://www.imageturk.com/goster.php?res=2274c1e946e8d41818e8).JPG
size zahmet bi bakın fotosunu da çektim.
aşağıya doğru gösterdiğim okta ana modeme bağlanan makine yok. Nasıl girecem ben bu ağa ?
-
130 view var, bu işle bi benmi uğraşıyorum :D
-
Ağların ismi gözükmüyor ise, belki he4m mac hem şifre koruması olma ihtimalidie olabilir, ağların şifresiz olduğundan eminsin dimi?
-
"dosya ismi veriyoruz ya, bu bilgileri nereye yazıyor"
Root/ a yazıyor.
Adam wireless modeme Lan kablosuyla bağlanıyorda olabilir. Bence uzaklıkla alakası var. Daha yakından denersen daha verimli sonuç alabilirsin. Probeların gözükmesine kafanı yorma isimleriyle işin yok. Data akışının olduğu zamanı bekliyip dene. -
mrb kardeş
kendi pc'nin mac adresini öğrenmek
başlat\çalıştır\cmd enter
ipconfig /all yazarsan ve fiziksel adres yazan yer senin mac adresindir.
-
whatismymacaddress dot com :P gibi bir internet sitesi bana mac adresimi gösterebilir mi?
-
__d_mode__ bunu yazdı:
-----------------------------
whatismymacaddress dot com :P gibi bir internet sitesi bana mac adresimi gösterebilir mi?
-----------------------------ipconfig/all yap görürsün...
Activex denetimi calıştırmasına izin verirsen sitenin o zaman gösterebilir...
-
ağdaki diğer makinaların ip mac adreslerini öğrenmek için ne yapmamız lazım acaba
-
http://www.radmin.com.tr/download/ipscan15.exe Kur bilgisayarına tarat ağdaki ipleri daha sonra buldugun makinaların üstüne sağ tıkla Properties de orda ip adresi ve mac adresi yazan yerin sağ tarafında Resolve var ona tıkla görebilirsin arkadaşım.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------__d_mode__ bunu yazdı:
-----------------------------ipconfig/all yap görürsün...
Activex denetimi calıştırmasına izin verirsen sitenin o zaman gösterebilir...
Sağol hocam ben bu konuyu unutmuştum arkadaşlar hortlatmış iyi etmiş :), aslında biliyorum bilgisayarımda bir uygulama çalıştırmadan ethernetin mac adresini bir site göremez ama emin olmak istedim :)