Mac İçin Adobe Master Collection Cs6

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Arkadaşlar mac için adobe master collection cs6 indirme linki verebilir misiniz ? Crack dosysı ile birlikte olursa makbule geçer :) Mac için crack oluyor mu nasıl oluyor gerçi bilmiyorum ama.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S2kucuk
    S2kucuk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

https://kat.cr/adobe-cs6-master-collection-with-crack-mac-osx-t6355224.html

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim üstad

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

para yok para yok diyorsun mac mi aldın :D 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

para yok para yok diyorsun mac mi aldın :D 

ahahahhaa :)) nerede hacı :) arkadaş istedi bulamamış bende bulsa bulsa müridlerimiz bulur dedim konu açtım :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

üstad bunu indirdik ama nasıl yapılacak ? denedik olmadı crack işlemi. Bu arada normal kurulum dosyası çok büyük olduğu için kullanamadık ama crack dosyasını kullanalım dedik onuda beceremedik :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

sorun hala çözülmedi :) çözebilecek bir mürit aranıyor :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Crack işlemleri genelde host dosyası değiştirmek ve crackli dosyayı orjinaliyle değiştirmekle yapılıyor cs6 photoshop craklerden öyle yapmıştım hem host dosyasını editliyorsun hemde 
    uygulamalar altından photoshop a sağ tık paket içeriğini göster diyip oraya bir sikim dosya atıp crack yapmıştım . 

cc istersen link 

http://www.mac-torrent-download.net/application/utility/adobe-creative-cloud-2015/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı

Crack işlemleri genelde host dosyası değiştirmek ve crackli dosyayı orjinaliyle değiştirmekle yapılıyor cs6 photoshop craklerden öyle yapmıştım hem host dosyasını editliyorsun hemde 
    uygulamalar altından photoshop a sağ tık paket içeriğini göster diyip oraya bir sikim dosya atıp crack yapmıştım . 

cc istersen link 

http://www.mac-torrent-download.net/application/utility/adobe-creative-cloud-2015/

üstad üstte verilen linkten dosyayı indirdim ben zaten içinde crack dosyasıda var fakat mac te bunu nasıl uygulayacağımı bulamadım

Toplam Hit: 695 Toplam Mesaj: 9
mac adobe