Mac OS Kullananlar
-
Daha önce Windows serilerinin dışında linux işletim sistemlerini denemiştim. Tabii ki Windows, Linux'tan daha iyiydi. Ve windows ile devam etme kararı aldım.
Geçenlerde bir arkadaşla sohbet ederken Mac OS'u bana çok övdü.
İnternetten baktım. Windows'a nazaran kurulumu filan daha rahatmış. Neyse.. Sizce Mac OS'u kurup denemeye başlamalı mıyım? Denedikten sonra tekrar pişman olup windowsa döner miyim?
-
mac os da unix tabanlı diye biliyorum..
kısacası gene en kralına windowsa döneceksin :D
Her zaman heryerde bill amcam derim.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Daha önce Windows serilerinin dışında linux işletim sistemlerini denemiştim. Tabii ki Windows, Linux'tan daha iyiydi. Ve windows ile devam etme kararı aldım.
Geçenlerde bir arkadaşla sohbet ederken Mac OS'u bana çok övdü.
İnternetten baktım. Windows'a nazaran kurulumu filan daha rahatmış. Neyse.. Sizce Mac OS'u kurup denemeye başlamalı mıyım? Denedikten sonra tekrar pişman olup windowsa döner miyim?
-----------------------------Mac os kullanan biri olarak eğer windowsa alıştıysan hiç başlama derim.Hayatta alışamazsın.Windowsa göre tamamen ters düşüneceksin, Başlat menüsü bile ekranın yukarısında.Ama programlara alttaki menü çubuğundan ulaşabilirsin.Şahsen ben sadece tasarım yaparken mac e geçiyorum.Onun dışında pc deyim.
-
6-7 aydır gündüz windovs akşam mac os kullanıyorum bazı programların ve oyunların mac versiyonunu bulmak ve olmaması dışında hiç bi sorun yok hatta performans bakımından vindostan daha iyi.
-
macos her hddye kurulmuyor kurulsada performans vermiyor. bende imac vardı dehşet görünüm olsun performans olsun süper ama windows prolarını çalıştıramıyorum die satmıştım. pişmanım :|