MAC OS Lara Windows Kurmam Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

2 adet resimde de göreceğiniz gibi Macintosh var önümde bunlara windows kurmam lazım sabahtan beri izlemediğim

video okumadığım makale kalmadı ama başaramadım boot camp diye birşey var aşamadım bir türlü nasıl yapacaz

bunu

http://i.imgur.com/1wpvhw9.jpg

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ferrari'ye tüp takmak seninki hocam. Windows ile MAC'in renk paletleri farklı. Retina ekranı tam anlamıyla kullanamzsın Windows'ta.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ferrari'ye tüp takmak seninki hocam. Windows ile MAC'in renk paletleri farklı. Retina ekranı tam anlamıyla kullanamzsın Windows'ta.

senin aklına gelen her şeyi adama bende de dedim mac os taki gibi performans alamazsın dedim ama adam kur diyor sen ne yapacaksın diyor varsa bi yolu bakalım şuna 

Yol Güzeldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şuraya baktın mı ? :

http://shiftdelete.net/maclere-windows-8-kurulumu-45137

Kusura bakma MAC'lerden anlamıyorum. Yardımcı olamam pek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

boot camp teki en üstteki seçenek yok isoyu gösterebileceğim seçenek 

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 1161 Toplam Mesaj: 5