Maç Sayısı İzlediğim En Güzel Filmlerden

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sapıkça bir şekilde Scarlett Johansson hayranı olduğum için onun oynadığı tüm filmleri izliyorum.Maç sayısı - Match Point'i de bu afrodit sayesinde izlemiş oldum.Bu güne kadar nasıl izlememişim diye kendime kızdım.Hiç böyle bir film beklemiyordum doğrusu.İzleyen olmuştur yorumlarınızı alayım, izlemeyenler içinde film 124 dakika çok ağır ilerliyor.Sıkılıp kapatmanız olası ama dayanıp devam ederseniz sonunda çok garip şeylerle karşılacaksınız.Şiddetle tavsiye ederim.

Burdan sonrası ve yorumlar spoiler içerebilir.

Mükemmel şekilde işlenmiş bu film bize tüm değerlerimizi sorgulatıyor.Hayattaki amacımız nedir dedirtiyor.Aşk, para, saygınlık, aile... Hepsini gördüm.Ayrıca “Hiç doğmamış olmak, belki de en büyük ihsandır.” sözüde cuk diye oturmuş film sonunda.Chris'in yerinde olsam ben bu kadar ileri gitmezdim ama seçtiği yolu anlıyorum.Zaten arkadaşıyla dertleşirklen kendi içinde çelişkiler içindeydi bu şerefsiz.Lüks bir yaşam tarzına alışmadım desem yalan olur demişti.Filmdeki dehşetengiz sözler;

Büyük entrikaların gerçekleşmesi için bazen masumlar da katledilir.Sen amaç uğruna kabul edilebilir bir kayıpsın.

Hiç doğmamış olmak belkide en büyük ihsandır. (Sofokles)

Yakalanıp cezalandırılmam yerinde olurdu.En azından adaletin varlığına dair ufak da olsa bir işaret olurdu.Herşeyin anlam taşıdığını ihtimaline dair bir ölçü olurdu.

Toplam Hit: 587 Toplam Mesaj: 1