Mac Server Aşmak
-
arkadaşlar herkese merhaba çalıştığım bir resmi kururmda mac server var bilgisayarlar ip yi otomatik alıyor hiç bir siyeye giremiyorum ne yapabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim
[img]http://www.resimekle.gen.tr/imagehosting/images/8wX76104.jpg[/img]
-
mac kullanmadım o yüzden macle ilgili birşey söyleyemem ama şunu belirteyim.o sitelere girememenin nedeni dnsguardianmış.o programı kaldırman lazım.bunun içinde sistem yöneticisi olman lazım ya da program şifre kullanıyosa şifresini bilip deaktif etmen gerek.olayın macle alakası yok ayrıca,sitelere girememenin yani.
-
Otomatikde olsa network bilgilerin, yazıyor bağlantılarda. Oradan şirketin dns değiştir girersin. Yada sunu yap. misal raipd e ping at, ipsini öğren. Sonra internet adres çubuğuna sitenin ismi yerine ip adresini yaz.
-
mac derken mac aderisi üzerinden bilgisayarlar ıp alıyor yani ana makinaya mac adresimiz tanıtılmış durumda
server makinası linux tur
bu arada herhangi bir siteye nasıl ping atacam
-
Başlat-çalıştır cmd yaz. sonra ekrana
ping www.google.com yazarsan sana google nin ip adresini verir...
-
baslat > calıstır dan
cmd yaz ms dos gec
ping bosluk "siteadresi ".... yaz
enter."a bas
-
arkadaşlar olmadı olmuyor kafayı yiyicem
-
Mac Server diye bir şey yok, Dhcp sunucusudur o. Ağa dahil olup ip alamıyorsundur. Bilgisayarının mac adresini bilgi işlemcine söyle, internete bağlanmak için yetki versin sana.
-
bende biliyorum yetki verilebiliyor ama vermiyor :d
Toplam Hit: 1885 Toplam Mesaj: 9