folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder MAC Şifre Sıfırlama Yazıcı Tanıtım.

MAC Şifre Sıfırlama Yazıcı Tanıtım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://yadi.sk/d/lCnkq2NcKKMNP

http://yadi.sk/d/EviGMjf5KKMbz

Konuyu küçük bir özet geçeyim yazıcı ekle diyorum . ağdan windows seciyorum sonrasinda yazıcıyı ekle dicem marcamor1 i seciyorum.

Orada mac şifrenizi girin diyor o aşamayı bir türlü atlayamıyorum şifremi giriyorum yok sürekli hata diyor konu aslında mac kullanıcı şifre ve ismi olayı yazıcı değil öyle diyeyim. Şifremi girmeme rağmen bir türlü beceremedim mac şifremi neden kabul etmiyor. ?

O kısmı geçersem sanırım halledebilirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Hocam bilmiyorum ama up olsun 

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

şöyleki : Oraya Mac kullanıcı adını değil ağdaki yazıcının kurulu olduğu bilgisayar kullanıcı adını yazacaksın olmadı konuk olarak gir diğer bilgisayar senden parola istiyor.

karakutu tarafından 11/Mar/14 15:11 tarihinde düzenlenmiştir

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

hacı sana katılmak istediğin ağın şifresini soruyor, eğer sen direk yazıcının ağına katılıyorsan default olarak onun güvenliği için bi admin-pasww vardır, kitapçığında fln yazması lazım

EdepsizPenguen tarafından 11/Mar/14 15:31 tarihinde düzenlenmiştir

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enicma
    enicma's avatar
    Erkek

Merhabalar Yazıcı kurulu  pc 'de Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Ağ ve Paylaşım Merkezi\Gelişmiş paylaşım ayarların daki  Parola korumalı paylaşım seçeneğinde yer alan  parola korumalı paylaşımı kapat seçeneğini denedinmi. bu şekilde yaparsan şifre istemez direk bağlanırsın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enicma
    enicma's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

hacı sana katılmak istediğin ağın şifresini soruyor, eğer sen direk yazıcının ağına katılıyorsan default olarak onun güvenliği için bi admin-pasww vardır, kitapçığında fln yazması lazım

benim anlattığım eğer yazıcı bir işletim sistemi üzerinden yazıcı paylaştırıyor ve şifre istiyor ise geçerli  eğer yazıcın ip tabanlı ve direk yazıcıya bağlanmaya çalşıyor isen  edepsiz arkadaşın dediği gibi cihazın ad.pasw. giriceksin.

enicma tarafından 11/Mar/14 15:39 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    enicma bunu yazdı
    EdepsizPenguen bunu yazdı

benim anlattığım eğer yazıcı bir işletim sistemi üzerinden yazıcı paylaştırıyor ve şifre istiyor ise geçerli  eğer yazıcın ip tabanlı ve direk yazıcıya bağlanmaya çalşıyor isen  edepsiz arkadaşın dediği gibi cihazın ad.pasw. giriceksin.

Ok tsk yarin bi denicem

Toplam Hit: 987 Toplam Mesaj: 7