MAC Şifre Sıfırlama Yazıcı Tanıtım.
-
http://yadi.sk/d/lCnkq2NcKKMNP
http://yadi.sk/d/EviGMjf5KKMbz
Konuyu küçük bir özet geçeyim yazıcı ekle diyorum . ağdan windows seciyorum sonrasinda yazıcıyı ekle dicem marcamor1 i seciyorum.
Orada mac şifrenizi girin diyor o aşamayı bir türlü atlayamıyorum şifremi giriyorum yok sürekli hata diyor konu aslında mac kullanıcı şifre ve ismi olayı yazıcı değil öyle diyeyim. Şifremi girmeme rağmen bir türlü beceremedim mac şifremi neden kabul etmiyor. ?
O kısmı geçersem sanırım halledebilirim. -
Hocam bilmiyorum ama up olsun
-
şöyleki : Oraya Mac kullanıcı adını değil ağdaki yazıcının kurulu olduğu bilgisayar kullanıcı adını yazacaksın olmadı konuk olarak gir diğer bilgisayar senden parola istiyor.
karakutu tarafından 11/Mar/14 15:11 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı sana katılmak istediğin ağın şifresini soruyor, eğer sen direk yazıcının ağına katılıyorsan default olarak onun güvenliği için bi admin-pasww vardır, kitapçığında fln yazması lazım
EdepsizPenguen tarafından 11/Mar/14 15:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Merhabalar Yazıcı kurulu pc 'de Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Ağ ve Paylaşım Merkezi\Gelişmiş paylaşım ayarların daki Parola korumalı paylaşım seçeneğinde yer alan parola korumalı paylaşımı kapat seçeneğini denedinmi. bu şekilde yaparsan şifre istemez direk bağlanırsın
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
hacı sana katılmak istediğin ağın şifresini soruyor, eğer sen direk yazıcının ağına katılıyorsan default olarak onun güvenliği için bi admin-pasww vardır, kitapçığında fln yazması lazım
benim anlattığım eğer yazıcı bir işletim sistemi üzerinden yazıcı paylaştırıyor ve şifre istiyor ise geçerli eğer yazıcın ip tabanlı ve direk yazıcıya bağlanmaya çalşıyor isen edepsiz arkadaşın dediği gibi cihazın ad.pasw. giriceksin.
enicma tarafından 11/Mar/14 15:39 tarihinde düzenlenmiştir -
enicma bunu yazdıEdepsizPenguen bunu yazdı
benim anlattığım eğer yazıcı bir işletim sistemi üzerinden yazıcı paylaştırıyor ve şifre istiyor ise geçerli eğer yazıcın ip tabanlı ve direk yazıcıya bağlanmaya çalşıyor isen edepsiz arkadaşın dediği gibi cihazın ad.pasw. giriceksin.
Ok tsk yarin bi denicem