Mac Ve Pc Arasında Ağ Sorunu
-
<p>Müritler seneler önce bunu yupmıştım,, xp ve lion arasında<p>şimdik daha kolay diyorlar fakat bi tülü beceremmedim<p>ağda bir pc (şimdilik) ve bir mac var <p>birtane airties air5020 tek port modem ve swic var<p>kablolar 4 kanal <p>airtiesin arayüzünde MAC in ip si görünüyor fakat PC nin görünmüyor(win7 ultimate) tüm g.duvarları kapalı<p>ma c tarafında kıytırık iki ayar var onları da yaptım.. pc ye bi tülü bağlanmadı p de mace <p><br>
-
ağ dersinde hocanın saçmaladıkları arasından ufak bir bölümü alıntı yapıyorum hocam :D doğrulu konusunda hiç bir fikrim olmamakla beraber işe yarar mı onu da bilmiyorum :F
"Şimdi bu mac ile normal bilgisayarlar farklı protokolleri kullanıyorlar, mac dediğin şey gelişmiş aygıt öyle her türlü protokolü kullanmıyor izin vermiyorlar, hede hödü hüdü diye bir driver yüklüyorsun pc ye, bak pc ye yüklüyorsun mace değil zaten mac o kadar güvenli bir şey ki izin vermiyor öyle her türlü drivera"
http://support.apple.com/kb/PH7116 bu linkte de mac bir ile nasıl windowsa direkt bağlanılacağı anlatılmış ama bu kadar basit midir bilmiyorum.