Mac Vs PC
-
Arkadaşlar güzel bir video. Mac ile PC'yi karşılaştırıyor. İngilizcesi olanlar daha iyi anlayacaktır. Ben yine de kısaca özetliyim;
İki kişi otururken biri diğerine der ki MAC'in var, gerçekten binlerce dolar vermiş olmalısın. İnanamıyorum. Ben bilgisayarıma o kadar para vermedim ve gerçekten kaliteli.. Adam kadına; seninki taşınabilirlik açısından hiç iyi değil, oldukça kalın.. Tartışırlar ve video başlar..
Link: http://www.youtube.com/watch?v=uLbJ8YPHwXM
-
güzelmiş terminatöre bağladı 1vs1 de pc aldı :D
-
mac abilerini çağrmasa pc onu oyacaktı nerdeyse
-
anlamadım
-
devamı varmı acaba
-
Macbook air yanında 2 sene önceki kasa Acer,yazık.
Karşılaştırmadan uzak bir yaklaşım.10bin kişide yorum yazmış,virüs girmiyor tarzında.Mac'a virüs girer.Sadece bu ezik mac kullanıcılarının kendisini avutmak için uydurdukları bir kolpa.
Dahamı az girer,evet daha az girer.Çünki %90+- kullanım oranı windows iken,kimsenin umrunda değil kıcı kırık tiger. -
cevirisini tam yayınlayacak bir ark var mı acaba?
-
varya o mac ler bir dolaşmaya çıksın canlarım benim canlarım
türkiye deki tüm internet cafeler başta olmak üzere her evdeki Windows Pc onları babalarına kadar kovalar ya
o ayrı mesele yanlız sonu öyle bitmemesi lazımdı : ( bizim küçük hüsametttinin Windows Xp Vista ve Seven lara ulaşması lazımdı
=) ama devamı gelir heralde bişiler yolladı haber verio bizim kiler gelip Mac inn =))))))