folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Macaristana Giden Macaristanı Bilen Müridler

Macaristana Giden Macaristanı Bilen Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek
    müridler bi arkadaş grubuyla ağustosun 15-20 si gibi macaristana gidecez bi projeyle aramızda daha önce gitmiş veya akrabası gitmiş olan varsa biraz anlatabilir mi ne yenilir hava nasıldır nasıl giyinilir neler yapılabişlir ? pahallı bir yermidir? vs vs yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

güzel yer ya ben budapeşte ye gittim yemekler güzel havalar ılık diyebilir genelde 22 derece cıvarı ama her nasılsa güneş yakıyo ulaşımca zorlanıyorsun oratalıkta

gezen tramwayımsı bişi var tek vagon onlara biniliyo cok köprü var elizabet köprüsü var mesela aklımda kalan o köprünün karşısında biyer var özgürlük anıtı var onun

altında teleferik var ona binmeni tavsiye ederim otel olarak hotel flamenco iyidir baya 4 yıldız yemek olarak barlar sokağı gibi bi yer var ufak cafe gibi yerler  var

boyuna insanlar oralarda yemek yiyo etleri güzel biraları harika siyah bira ic fiyatlar cok ucuk değil gittimi verilir istersen mcdonalds lar falanda var oralarda yersin

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek
    eyv hoca :)  saolasın varmı başka tavsiyesi olan ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek
    ha bide tuna  nehrinde turlar var tekne ile akşamları cok güzel camdan tekneler iceride kulaklık takıyorsun sana kendi dilinde (türkcede  var) binaların gecmişini anlatıyo televizyondan önce sana şampanya sonrada bira getiriyo kızlar :D güzel valla :D

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Baya şeyler anlatmışlar burda

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=Macaristan

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    macar salamı hocam:)

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek
    macar salamı ha :D:D valla hoca akşam akşam msjn kırdı gülmekten saolasın :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    msnden iletişime gec benimle orda öğrenci değişim programıyla gitmiş gelmiş bi arkadaşım var sana yardımı dokunabilir. 

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
Toplam Hit: 771 Toplam Mesaj: 8