Macbook Air De Mac Ve Win7 Kullanmak?
-
Merhaba müritler.
Macbook Air var elimde. İçinde hali hazırda çalışan Mac işletim sistemi. Artı olarak Win7 kurmam icap ediyor. Boot yaparken seçim yaparak kullanmam gerekiyor. İkisini bir arada kullanan var mı? Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba müritler.
Macbook Air var elimde. İçinde hali hazırda çalışan Mac işletim sistemi. Artı olarak Win7 kurmam icap ediyor. Boot yaparken seçim yaparak kullanmam gerekiyor. İkisini bir arada kullanan var mı? Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.
----------------------------- -
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------whoobay bunu yazdı:
-----------------------------http://www.apple.com/support/bootcamp/
-----------------------------Güncelliyorum bootcampı. Bekliyorum şu an. Devamı nasıl olacak bakalım.
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------SinusX bunu yazdı:
-----------------------------whoobay bunu yazdı:
-----------------------------http://www.apple.com/support/bootcamp/
-----------------------------Güncelliyorum bootcampı. Bekliyorum şu an. Devamı nasıl olacak bakalım.
-----------------------------
Arkadaşa kurduk win 7 mac'te ki tüm özellikler tanıyor yanlış hatırlamıyorsam mac dvd si istiyordu ama kurulumdan sonra
-
ben macbook pro'ya win7 kurdum. çok kısa sürede ısındığı için kaldırdım. win7 ile uyumlu çalışmadı cihaz. birde sen dene bakalım, verimli çalışıp çalışmayacağını yazarsan sevinirim.
-
Admin şifresini de unutmuştum. Onuda komut satırından sıfırladım. Flashta win7 hazırladım. Bootcampla 80 gb win partisyon ayarladım. Start installation dediğimde installer disc bulunmadı diyor. Ne yapsak şimdi?
-
Macbook Pro'da MacOs ve Win 7 kurulu olduğunda, MacOs açıkken ortalama 10 saat giden şarj, Windows açıkken 2 saat falan gidiyor. Ayrıca Mac bile ısınıyor. Windows'a helal olsun diyorum..
-
JPriest bunu yazdı:
-----------------------------Macbook Pro'da MacOs ve Win 7 kurulu olduğunda, MacOs açıkken ortalama 10 saat giden şarj, Windows açıkken 2 saat falan gidiyor. Ayrıca Mac bile ısınıyor. Windows'a helal olsun diyorum..
-----------------------------Bu JPriest in dediği aynen gerçekleşiyor, söylediklerinin altına macbookpro sahibi olarak imza atıyorum.
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------JPriest bunu yazdı:
-----------------------------Macbook Pro'da MacOs ve Win 7 kurulu olduğunda, MacOs açıkken ortalama 10 saat giden şarj, Windows açıkken 2 saat falan gidiyor. Ayrıca Mac bile ısınıyor. Windows'a helal olsun diyorum..
-----------------------------Bu JPriest in dediği aynen gerçekleşiyor, söylediklerinin altına macbookpro sahibi olarak imza atıyorum.
-----------------------------Evet arkadaşlar ısınma oluyor. Bilgim var. Ben windowsu kurdum. Hem mac'e hem wine giriş yapabiliyorum. win7 pro x64 kurdum. Macbookair için boot camp 3.0 birtürlü bulamadım, nerden bulacağım? Onu nasıl hallederiz. Manuel olarak wireless driveri vs kurdum fakat Trakcpad, ses vs driverleri kurulmadı
-
Mac teki donanımın en iyileştirilmiş driver i mac OS için yazıldığından windows da verimsiz çalışması anormal karşılanmamalı.