folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Macbook Almayı Düşünüyorum Ve Fakat ?

Macbook Almayı Düşünüyorum Ve Fakat ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, yine başka bir macerayla karşınızdayım xD.

MacBook almayı düşünüoyrum. Ama mindoz a olan bağımlılığımdan dolayı az bişey korkuyorum, kararsızım.

Kendi işletim sistemi iyi, hoş, güzel; birçok şey duydum "süfer" bi aletmiş komple zaten.

Ama şimdi, programlama ile uğraşıyorum, java, php, mysql, hatta oracle de koydum kafama, şiddetli şekilde çalışacağım.

Düşündüğüm aletin en ucuzu 999$ kendisi de şurda > http://www.apple.com/macbook/ .

Türkiye için fiyat araştırması yapmadım daha.

Mac ya da Apple kullanıcılarının tavsiyesini bekliyorum.

Tabi arada DreamWeaver, PhotoShop gibi programları da kullanıyorum. Mac OS X için sorun olur mu?

Birde MacBook a mindoz işletim sistemi kurabilir miyim? Hem mindoz hem Mac OS X beraber... ( lisanslı mindozum var da boşa gitmemesi için :) )

Saygılarımla.

Özellikle Sandman'ın bu konudaki yorumlarını merak ediyorum, o apple kullanıcısı diye biliyorum :)

yardırmak bizim işimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

mac için adobe sorun teşkil etmez zira adamlar önce mac için yazıyorlar programları sonra windows için için rahat olsun bu konuda..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

ps corel türevleri mac de en iyi sonuç verir.Büyük tasarımcıların tercihi herzaman macden yana olur.

Belli başlı firmaların programlarının mac versiyonu vardır.Diğerlerini kullanman için sanal sistemler yada emu tarzı programlar kullanmak gerekir.bootcamp ile istediğin işletim sistemini kullanabilirsin macin yanında.Param olursa alacağım 2 markadan biri mac dir diğeri vaio: )

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

türkiye için fiyatları araştırınca cevabı bulacaksın zaten :)

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

Pro versiyonunu alabiliyorsan al yoksa 999$ farklı bi makina al daha cok işine yarar. üzerine de linux kurarsın.

ftw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Üzerine windoz kurabilirsin ki çok lazım olmadıkça kurmamak gerekir. Windos kullancaksan o kadar parayı niye mac'e sayasın.

Bir diğer husus da, 13 inçlik macbooklarda kendi kendine kapanma gibi çözümsüz bir sorun vardı. Apple'cılar konuya çözüm buldular mı bilmiyorum ama google'dan macbook random shutdown syndrome diye aratırsan olayı vehametini görürsün.

Herkesin ( en başta benim ) günün birinde en az bir mac'i olması dileğiyle :)

Blue Screen of Death
Toplam Hit: 1201 Toplam Mesaj: 6