folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Macbook Iro Md10tua Mı Yoksa Asus N56VZ-S4283H Mı ?

Macbook Iro Md10tua Mı Yoksa Asus N56VZ-S4283H Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

macbook pro md10tua mı yoksa Asus N56VZ-S4283H mı ? 

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/apple-md101tua-macbookpro-notebook-corei5-25ghz-4gb-500gb-133-intel-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=61543#allImages

macbook 2700  asus 3200 cıvarında 

sımdı ben php uzerıne calısıyorum psd kullanıyorum devamlı sublime text editörle çalıyorum arayüz tasarımları uzerıne calısmaktayım .

Yavaş yavaşta video animasyon işlerine gecıs yapıyorum 

bılgısayarda oyun oynadıgım yok fakat macte ekran kartı 512 mb paylasımlı olmalı bıraz dusundurmuyor degıl ram 4 gb bu ram ıcın slot mevcut sanırım 8 lık bır ram daha takıp 12 gb ramlı kullanmmayı dusunuyorum sarj suresı ve tasınabılırlıgı benı cok cezbediyor.

wındows7 de kuracagım mecburen. 

şimdi pro kullanan arkadaslara soruyoum ekran kartını degıstırıp 2 gb ekran kartı takabılırmıyım ? ram ı artırabılıyormuyuz. psd ıllustrator vs calıstırdıgımda ekran kartı yuzunden sorun olur mu ? .bu paylasımlı ekran kartı ıle sanırım oyun vs bırsey oynayamam wındows kurdugumda. 

urun ozellıgı dusuk bıle olsa ios işletim sistemi ile daha temiz kodlarla calısmakta. 512 mb ramlı bir ipad 2 gb ramlı bır android tabletten cok daha hızlı ve performanslı halde calısmakta işlemcileri aynı olsa dahi. 

hangı cıhaz daha saglıklı bır kullanım sağlar ?

sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

macde ekran kartı değiştiremezsin ama ekran kartı seni tatmin eder hacı her türlü grafik işlemede ama video konusunda bilemiycem o yüzden al asusu kafan rahat olsun 

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

macde ekran kartı değiştiremezsin ama ekran kartı seni tatmin eder hacı her türlü grafik işlemede ama video konusunda bilemiycem o yüzden al asusu kafan rahat olsun 

apple iş ortagına sordum o sekılde sıparıs verırız dedıde bıraz daha farklı fıyatları 2 gb nvdıa kart degıstırılmıs olarak fabrıkadan gelmesı bana 600 tl e mal olacak 

http://tahribat.com/Forum-4-Ay-Daha-Garantili-Macbook-Pro-Magic-Mouse-Klavye-184444/1/

sunu alacaktımda arkadastan  o gun aradım hemen 2 gunluk nakıt sorunum vardı sonrasında alayım dedım baktım sattım dedı

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ekran kartina ek olarak birde ssd taktirirsan macbook tadindan yenmez

acilmasi 10sn kapanmasi 5sn

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Yeni nesil haswell chipsetli macbooklar çıkmışken eskisini almak mantıksız.

Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

o linkini verdiğim macbookpro electroworld de "öğrenci ve öğretmenlere" 2399 liradan satılıyo. alıcaksanda ordan al vatandan değil

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Twitter da emir karşıyakalı diye birisi satıyor kendisi yazılımcı zaten istersen ona bak onla iletişime geç hocam ? 

Macbook Pro'mu satıyorum. Mid 2010, 17-inch (1920 x 1200), Intel i7 2.66 GHz, 4GB RAM, 256GB HDD...

Toplam Hit: 821 Toplam Mesaj: 7