Macbook Iro Md10tua Mı Yoksa Asus N56VZ-S4283H Mı ?
-
macbook pro md10tua mı yoksa Asus N56VZ-S4283H mı ?
macbook 2700 asus 3200 cıvarında
sımdı ben php uzerıne calısıyorum psd kullanıyorum devamlı sublime text editörle çalıyorum arayüz tasarımları uzerıne calısmaktayım .
Yavaş yavaşta video animasyon işlerine gecıs yapıyorum
bılgısayarda oyun oynadıgım yok fakat macte ekran kartı 512 mb paylasımlı olmalı bıraz dusundurmuyor degıl ram 4 gb bu ram ıcın slot mevcut sanırım 8 lık bır ram daha takıp 12 gb ramlı kullanmmayı dusunuyorum sarj suresı ve tasınabılırlıgı benı cok cezbediyor.
wındows7 de kuracagım mecburen.
şimdi pro kullanan arkadaslara soruyoum ekran kartını degıstırıp 2 gb ekran kartı takabılırmıyım ? ram ı artırabılıyormuyuz. psd ıllustrator vs calıstırdıgımda ekran kartı yuzunden sorun olur mu ? .bu paylasımlı ekran kartı ıle sanırım oyun vs bırsey oynayamam wındows kurdugumda.
urun ozellıgı dusuk bıle olsa ios işletim sistemi ile daha temiz kodlarla calısmakta. 512 mb ramlı bir ipad 2 gb ramlı bır android tabletten cok daha hızlı ve performanslı halde calısmakta işlemcileri aynı olsa dahi.
hangı cıhaz daha saglıklı bır kullanım sağlar ?
sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum
-
macde ekran kartı değiştiremezsin ama ekran kartı seni tatmin eder hacı her türlü grafik işlemede ama video konusunda bilemiycem o yüzden al asusu kafan rahat olsun
-
KaRaKuLe bunu yazdı
macde ekran kartı değiştiremezsin ama ekran kartı seni tatmin eder hacı her türlü grafik işlemede ama video konusunda bilemiycem o yüzden al asusu kafan rahat olsun
apple iş ortagına sordum o sekılde sıparıs verırız dedıde bıraz daha farklı fıyatları 2 gb nvdıa kart degıstırılmıs olarak fabrıkadan gelmesı bana 600 tl e mal olacak
http://tahribat.com/Forum-4-Ay-Daha-Garantili-Macbook-Pro-Magic-Mouse-Klavye-184444/1/
sunu alacaktımda arkadastan o gun aradım hemen 2 gunluk nakıt sorunum vardı sonrasında alayım dedım baktım sattım dedı
-
ekran kartina ek olarak birde ssd taktirirsan macbook tadindan yenmez
acilmasi 10sn kapanmasi 5sn
-
Yeni nesil haswell chipsetli macbooklar çıkmışken eskisini almak mantıksız.
-
o linkini verdiğim macbookpro electroworld de "öğrenci ve öğretmenlere" 2399 liradan satılıyo. alıcaksanda ordan al vatandan değil
-
Twitter da emir karşıyakalı diye birisi satıyor kendisi yazılımcı zaten istersen ona bak onla iletişime geç hocam ?
Macbook Pro'mu satıyorum. Mid 2010, 17-inch (1920 x 1200), Intel i7 2.66 GHz, 4GB RAM, 256GB HDD...