Macbook Pro Retina Soyulma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Muridler selam 2015 mayis 1 de alinmis  bir macbook var daha 1 yil garantisi var cihazda soyle bir durum var.

1- Cihazin sag tarafindaki siyahlik kismi soyuldu resmen ilk basda surtunme gibiydi suan resmen elledikce rengi gidiyor. Nette arastirdim bu sorunu yasayan cok kisi var kimi degistirdiler vs gibi seyler yazmis.

2- Kasa el avuclarimi koydugum yerlerde nokta nokta siyahliklar var rengi mi atiyor nedir cozemedim cok acayip leke gibi ler ama degiller.

Resimleri cektim ama belli olmuyor o yuzden yuklemedim google da aratirsaniz soyulma olayini gorursunuz ornekleri mevcut.

Randevu alip goturmek istiyorum cihaza bir baksinlar die ancak ekranda oglanin kalemle yaptigi ufak tefek cizikler var ve cihazi oglan yatakdan dusurmustu kasa sag tarafdan az yamulmustu bunlari sorun ederaler mi ?

Cihazda boot olarak linux yuklu bu sekilde yollasam problem ederler mi ?

Birde bu apple servis islerinden anlayan yardimci olabilecek murid varsa cok makbule gecer. Cihazdan resmen sogudum gozume battikca batiyor.

Murid Can Kirca vardi kendisine ulasamadim o zorluda calisiyordu sanirim.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çevremdeki apple  kullanıcıları o  parayı  öncelikle  teknik servise  ve  desteğe daha  sonra makinaya verdiklerini söylüyorlar  inanılmaz bi desteği olduğunu defalarca kez  duydum  sıkıntı  edeceklerini sanmıyorum. Ayrıca bende 1 ay kadar kullandım macbook  iyidir  macbook'a sövme  Söveceksen gel benim makinaya  söv  6200549644548787 derece  amk  makinası termalide yeniledim gene  değişmedi .... 

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

çevremdeki apple  kullanıcıları o  parayı  öncelikle  teknik servise  ve  desteğe daha  sonra makinaya verdiklerini söylüyorlar  inanılmaz bi desteği olduğunu defalarca kez  duydum  sıkıntı  edeceklerini sanmıyorum. Ayrıca bende 1 ay kadar kullandım macbook  iyidir  macbook'a sövme  Söveceksen gel benim makinaya  söv  6200549644548787 derece  amk  makinası termalide yeniledim gene  değişmedi .... 

Insallah oyledir hocam nette yorumlara baktim cogu servis 1500 lira falan cekti gibi yorumlar okudum ellerim titredi. Suan soyulma ufak ama baya gidicek gibi. Ayrica kasada ki o siyah lekeler ne alaka onuda cozemedim daha 90 cycle falan cihaz 7/24 basindan kalkmasak eyw diycem.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam randevu al git götür işin en kolayı bu , bugun daha değişti benim ayfon kasa açıklıgından dolayı 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

hocam randevu al git götür işin en kolayı bu , bugun daha değişti benim ayfon kasa açıklıgından dolayı 

Bu bahsettigim cizik vs ler sknti yaratirmi acaba ? bunlar hakkinda bilgin varmi hocam. Birde cihazi gotursem hemen bakarlarmi yoksa bugun git haftaya gel falan cekerler mi ?

Istanbul Avrupa yakasinda apple servis kullanmis memnun kaldigi servis olan varsa bende onlari ariyim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Bu bahsettigim cizik vs ler sknti yaratirmi acaba ? bunlar hakkinda bilgin varmi hocam. Birde cihazi gotursem hemen bakarlarmi yoksa bugun git haftaya gel falan cekerler mi ?

Istanbul Avrupa yakasinda apple servis kullanmis memnun kaldigi servis olan varsa bende onlari ariyim.

hocam benim cihazda tek bir çizik vardı , fakat kalkma olayı tamamen cihazın kronik sıkıntısı 

senin cihazdada aldigi darbe veya herhangibi bir hasar cihazın kendi probleminden büyük degilse sıkıntı olcagini sanmiom 

benim cihazı kuzen götürmüştü 15dk felan sürmüş cihazi almişlar biraz bekleticez demişler yensini vermişler inceledikten sonra hafta içi erken saatlerde gidersen sıkıntı yok ama hafta sonu cok sıra olabilir.

birde adamlara apple cı oldugunu hissettir.

iphone sayesinde hayatı kurtulmuş olan biri varsa o da benimdir , kaç müşteriyi adam etti bu cihazlar bilin mi :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Hocam zaten apple ciyiz komple telinden pc ye kadar da hic servisde isimiz olmadi bozulmadilar cok sukur :)

Servis yarin ariycam bakalim hafta ici halledicem ins kitlemezler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

@PanxeR hocam bugun sansa herhal haftaya sali ya gun cikti direk karsima zorluda aldim ancak is guc belki gidemem baskasi goturse sknti oluyor mu ?

Toplam Hit: 1027 Toplam Mesaj: 8
aqbook