Macbook Pro Tamiri
-
Hocalar arkadasimin macbookunun uzerine cay dokulmus acilmiyormus. Necatibeyde biyere goturmusler anakarttta sikinti yok falan demis ama yapamam acmamam ben demiz. Yapan ilgilenen var midir Ankara da?
-
Lydia Apple var Cepa AVM -3.katta. Orası yetkili servis orada baktırabilir.
-
Macbook pro yeni çıkmadı mı daha :/ Ne ara aldınız da bozdonuz :D
-
ndmylmz bunu yazdı
Macbook pro yeni çıkmadı mı daha :/ Ne ara aldınız da bozdonuz :D
Hocam insan mal olmaya görsün. Alalı 2 ay bile olmamış. Araştırma görevlisi ödeneğiyle aldı 50 kuruşluk kahveyle ağzına etti makinanın :S
@Sammy hocam ürün garanti dışı kaldığı için 2.850 tl demişler tamirine :D Bize daha çok her türlü pc yapılır tarzı ama adam akıllı yerler lazım fiyattan dolayı. Apple sadece anakart değişimi çözüm diyor.
-
Hocam yarın bana konuyu hatirlatirmisin? Unutma ihtimalime karşı söylüyorum yanlış anlama.
Bir elektronikçi var , sadece apple ürünlerine bakiyorlar ticaret yaptığımız insanlar ve bizzat kendi urunumuzu de tamir ettirdik
Yardımcı olmaya calisirim
-
hocam apple makınayı her yere yaptıramazsın agzına sıcarlar. düzgün saglam bir yer bulman lazım iyi araştır derim.
-
O 2.850 tamir parası değildir muhtemelen. Sıfırıyla değişim parasıdır. Sıvı teması olan elektronik cihazlar bi daha dikiş tutmaz.
-
Aynı durum bizim arkadaşın sıfır aldığı mac book pronun başına geldi. onada buna benzer bir rakam çıkardılar. makina yatıyor valla.
-
İstanbul mecidiyeköy'de kardeşimin 11 late cihazını tamir ettirdik. onunki soğuk lehim.
-
Noyan bunu yazdı
İstanbul mecidiyeköy'de kardeşimin 11 late cihazını tamir ettirdik. onunki soğuk lehim.
nerde ve ne kadara hocam.
Bendede bir alet var sorunsuz calısıyor arada pat görüntü gidiyor arkada bilgisayar calısmaya işlem yapmaya devam ediyor, sadece ekranın görüntü gidiyor
2-3 kere peş peşe kapatıp acınca düzeliyor.
Donanım testi yapıyorum hiç sıkıntı gözükmüyor , var mı tanıdık tamircisi olan bende götürim