Macbook Pro Tamiri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar arkadasimin macbookunun uzerine cay dokulmus acilmiyormus. Necatibeyde biyere goturmusler anakarttta sikinti yok falan demis ama yapamam acmamam ben demiz. Yapan ilgilenen var midir Ankara da?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

Lydia Apple var Cepa AVM -3.katta. Orası yetkili servis orada baktırabilir.

ben sadece ben
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Macbook pro yeni çıkmadı mı daha :/ Ne ara aldınız da bozdonuz :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

Macbook pro yeni çıkmadı mı daha :/ Ne ara aldınız da bozdonuz :D

Hocam insan mal olmaya görsün. Alalı 2 ay bile olmamış. Araştırma görevlisi ödeneğiyle aldı 50 kuruşluk kahveyle ağzına etti makinanın :S

@Sammy hocam ürün garanti dışı kaldığı için 2.850 tl demişler tamirine :D Bize daha çok her türlü pc yapılır tarzı ama adam akıllı yerler lazım fiyattan dolayı. Apple sadece anakart değişimi çözüm diyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Hocam yarın bana konuyu hatirlatirmisin? Unutma ihtimalime karşı söylüyorum yanlış anlama. 

Bir elektronikçi var , sadece apple ürünlerine bakiyorlar ticaret yaptığımız insanlar ve bizzat kendi urunumuzu de tamir ettirdik 

Yardımcı olmaya calisirim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam apple makınayı her yere yaptıramazsın agzına sıcarlar.  düzgün saglam bir yer bulman lazım iyi araştır derim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O 2.850 tamir parası değildir muhtemelen. Sıfırıyla değişim parasıdır. Sıvı teması olan elektronik cihazlar bi daha dikiş tutmaz. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Aynı durum bizim arkadaşın sıfır aldığı mac book pronun başına geldi. onada buna benzer bir rakam çıkardılar. makina yatıyor valla.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

İstanbul mecidiyeköy'de kardeşimin 11 late cihazını tamir ettirdik. onunki soğuk lehim.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    Noyan bunu yazdı

İstanbul mecidiyeköy'de kardeşimin 11 late cihazını tamir ettirdik. onunki soğuk lehim.

nerde ve ne kadara hocam.

Bendede bir alet var sorunsuz calısıyor arada pat görüntü gidiyor arkada bilgisayar calısmaya işlem yapmaya devam ediyor, sadece ekranın görüntü gidiyor

2-3 kere peş peşe kapatıp acınca düzeliyor.

Donanım testi yapıyorum hiç sıkıntı gözükmüyor , var mı tanıdık tamircisi olan bende götürim

Toplam Hit: 1273 Toplam Mesaj: 10
anakart macbook