Macbook Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

selamlar müridler; olayı anlatıyım abim macbook alcak kullanım amacı oyun felan vs vs değil djlik yapıyo artık mixerdir,cd okuyucusudur osudur busudur taşı dur zahmet bi xponent mi ne unuttum adını mixer görevi gören bi alet aldı şimdide bunu rahat kullanabileceği bi macbook arıyo. macbookta kullancağı programlar müzik yazma,yada mixleme torq dj,reaseon 3-4 gibi gibi şeyler olucak. birde arada canlı performansta bu mac'i kullanırken kasmaması gerekiyo hiç bi şekilde zaten bu yüzden mac almaktan yana neyse özellikleri yazıyorum

• Marka
      Apple
    • İşlemci
      Core 2 Duo
    • RAM
      4 GB
    • Ekran Kartı
      256 MB
    • Kapasite
      120 GB HDD
    • Ekran Boyutu
      13.3 ''
    • Ağırlık
      2 - 2,4 kg
    • Garanti
      Yok
    • Kimden
      Sahibinden
    • Durumu
      İkinci el

Yeni Macbook pro aldigim icin satiyorum. Cihazin hic bir problemi yok . Pili normalde maks. 6 saat gider, bu artik maks. 3 saat gidiyor.Orjinal sarj aleti ile birlikte verilecek.Kullanilmis canta + kilif ini dileyene +50 lira ya verebilirim.* Intel Core2Duo 2.16 Ghz 667Mhz 3mb önbellek* 4Gb DDR2 667 Mhz ram* 120Gb Harddisk* 1280x800 13.3-inç LED-Glossy ekran* intel 256MB ekran kartı* iSight webcam, Mikrofon* İki USB 2.0 port, multitouch trackpad* Dahili 10/100/1000BASE-T (Gigabit) Ethernet* Dahili AirPort extreme Wi-Fi 802.11ABGN (Kablosuz Internet)* Bluetooth 2.1+EDR, maks. 3 saat pil* Ingilizce Q klavye , 2.04Kg, MACOS Snow Leopard işletim sistemi

şöyle bi macbook bulmuş bana sordu alıyım mı diye çocuk 700 lira istiyo alet için alınır mı? değerini karşılarmı? dediğim gibi müzik programları kullanılcak alette ve kasmaması gerekiyo hiç bi şelikde

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

bi up yapayımda yarın öğlene kadar alıncaksa alınması gerek :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

http://goldteknoloji.com.tr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=44

böle bişi var bakmak istersen

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

Bir tanede ben istiyorum :( kuzenlerim mac kullanıyor, gariban ben datron laptopa talim ediyorum.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Kumanaga bunu yazdı:
    -----------------------------

özelliklerini bulamadım aletin :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Kumanaga bunu yazdı:

fiyat iyi de özellikleri nelerdir site guvenılır mı ozellık bıle yazmamıslar mac şart bir tane :) 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Fiyati gayet iyi alina bilinir bi makina..Tabi eger 2008 ve ustu bir makinaysa..

Bende 2009 mid yeni kasa macbook var ozellikleri ayni sadece islemcisi 2.2 gayet guzel ve performansli calisiyor..

Seninkiyle ayni ozellikte ki eski kasa siyah renkli bilgisayari gecen sene 1250 ye satmistim  2007 late ti..

Bu arada makinayi aldiginda fanini temizle  veya bilen birine actirip temizlet..Yoksa isinma problemi var makinada , temizlemesseniz kasar makina yavaslama yapar..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
Toplam Hit: 830 Toplam Mesaj: 7